Rosso Fiorentino Fiesole

1359 x bekeken | geplaatst op 29 augustus 2019

€ 4.000,-kenmerken

Merk Rosso Fiorentino
Categorie Luidspreker front
Type Fiesole
Serienummer fi9087
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2017
Geplaatst op 29-08-2019

Beschrijving


Wij bieden aan ons demopaar van de Rosso Fiorentino Fiesole in de afwerking Black Deer. Let op: inclusief de originele Fiesole stands. Wat het eerst opvalt, is de enorm realistische, stevige voelbare bas. De uitgekiende kastvorm zal een van de belangrijkste oorzaken hiervoor zijn; de zijwanden zijn namelijk niet parallel, maar staan schuin tegenover elkaar.
In het midden is tussen de zijwanden een bracing aangebracht. De woofer is een 165 mm Peerless. De tweeter is de Morel DT30. Deze garandeert een extreem informatief hoog, dat toch nimmer scherp wordt. De uitstekend afgestemde intelligente filtering is hier ook debet aan. De componentkwaliteit is hoog. Voor de versterker een gemakkelijk impedantie gedrag en een heel mooi faseverloop.
De luidspreker is uitgevoerd met een ultrasonische generator. Het frequentiebereik loopt door tot 100 kHz, het gaat om een ‘hemispherical piezoelectric ceramic diaphragm ultrasonic generator’. Het effect is heel fascinerend: je hoort het niet direct (als je je oor bij de unit houdt, hoor je niets, maar je merkt het wel). Zittend in de luisterpositie is er een onwaarschijnlijke ruimtelijkheid; meer dan u zich kunt voorstellen.
De afmetingen van de speakers zijn 40 x 28 x 31 cm en ze wegen 12 kilo per stuk.

Aanbieder


Audio21
om 10:00 weer open
Dorpstraat 44
8181 HS Heerde
EDITORS' CHOICE