Octave Super Black Box

247 x bekeken | geplaatst op 21 september 2019

€ 1.350,-kenmerken

Merk Octave
Categorie Stereo versterker
Type
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2014
Geplaatst op 21-09-2019

Beschrijving


De dynamische en tonale stabiliteit van een versterker is sterk afhankelijk van de stabiliteit en de capaciteit van de voeding. Daarom heeft Octave de Super Black Box ontwikkeld als externe upgrade voor alle OCTAVE-versterkers, zowel eind- als ge´ntegreerde versterkers, door de capaciteit van de opslagcondensatoren van de voeding in de versterker met een factor 10 te vergroten. Dit is een enorm voordeel als de luidspreker moeilijk te besturen is, zoals bij veel hedendaagse speakers met dubbele woofers het geval is. LuidsprekerefficiŰntie wordt minder kritisch gemaakt, terwijl de versterker in staat is om luidsprekers te hanteren met minimale impedanties van slechts 2 ohm.
De capaciteitsverhoging van de voeding die wordt gerealiseerd via het gebruik van Super Black Box stabiliseert de stroomtoevoer en vermindert de impedantie-interactie van de belasting. Dit verbetert het dynamisch bereik, de scheiding, de diepte, de soundstage-omvang en de definitie, waardoor de muzikale weergave in het hele frequentiebereik duidelijker wordt. De versterker wordt niet be´nvloed door netvariaties en storingen als gevolg van de filterkarakteristieken van de condensatoren in de Super Black Box.
Deze Super Black Box bevindt zich in zo goed als nieuwe staat, en wordt geleverd met originele handleiding en verpakking.
EDITORS' CHOICE