Pathos Logos hybride versterker met afstandsbediening in nieuwstaat

322 x bekeken | geplaatst op 28 september 2019

€ 2.650,-kenmerken

Merk Pathos
Categorie Stereo versterker
Type Pathos Logos
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar
Geplaatst op 28-09-2019

Beschrijving


De Pathos Logos is een hybride ontwerp, wat betekend dat het de voordelen van een buizen versterker combineert met het beste van een transistor versterker. Dat is ook waar de Pathos zijn reputatie aan dankt. De heerlijk meeslepende muzikaliteit en de snelheid waarmee het geluidsbeeld wordt neergezet, is een zeldzaamheid in deze klasse en ver daarboven. Het stabiele vermogen van 110 Watt bij 8Ohm en 220 Watt bij 4 Ohm, laat vrijwel iedere moeilijk aan te sturen luidspreker zingen. De bouwkwaliteit en de afwerking zijn compromisloos en dat is dan ook terug te voelen in het gewicht van 30 kilo.

De Pathos Logos is helemaal in nieuwstaat en compleet met de bijzonder mooie, massief houten, afstandsbediening. Dit uiteraard met de gebruiksaanwijzing en de originele verpakking.

Hieronder een aantal citaten uit een review.....

"This amplifier is simply inspirational: beautiful to feel and admire, wonderful with all kinds of music".

"The finish is simply beautiful: Pathos clearly takes a lot of pride in its products. The quality compares well with some hi-fi products that sell at two or three times this kit`s price".

"One look at the Logos proves that aesthetics are a priority for Italian company Pathos. This amplifier is as much a sonic sculpture (check out those branded heat fins) as it is a listening tool we just love it".

Main specifications:

Output power: 110W RMS 8 Ohm, 220W RMS 4 Ohm
Frequency response: 2Hz-200KHz 0,5dB
THD: 90dB
Input impedance: 100 KOhm 

EDITORS' CHOICE