Benz Micro Glider L2, low Output MC Element, compleet in het origineel doosje.

532 x bekeken | geplaatst op 1 oktober 2019

€ 250,-kenmerken

Merk Benz-Micro
Categorie Element
Type Benz Micro Glider L2
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2003
Geplaatst op 01-10-2019

Beschrijving


Deze Benz Micro Glider L2 is zowel optisch en technisch geheel identiek aan de huidige S serie. De L2 was 18 jaar geleden een ongekend groot succes, dit waardoor Benz deze opnieuw heeft uitgebracht, dit de huidige Benz Micro Glider S. De Benz Micro Glider L2 is de meest succesvolle voorloper van de latere Benz Micro Glider S met een prijskaartje van zo`n €1250,00.

De Benz Micro Glider L2 is nog geheel compleet, deze in het originele doosje, plastic binnendoosje en alle originele toebehoren, dit zoals geleverd bij aankoop in 2002.

De diamant/stylus moet geretipt worden. Dit mede mogelijk bij Benz Zwitserland zelf via een erkende Benz dealer of in Nederland, meerdere gerenommeerde bedrijven die het retippen kunnen verzorgen. Het element is technisch 100% in orde, ophanging, cantilever enz is gegarandeerd 100%, het betreft dan ook alleenretippen. Kosten hiervan variëren van €150,00 tot €350,00, het laatste betreft een totale revisie bij Benz Zwitserland met garantie en certificaat.

De Benz Micro Glider L2 is een waar vintage element, dit daar het de eerste serie van de later opnieuw uitgebrachte S versie betreft, de L2 die zijn verbluffende prestaties op Vinyl heeft bewezen. Na alleen retippen/stylus is het element als nieuw en weer klaar voor vele muzikale jaren. Na retippen betreft het element gelijk een investering, het betreft dan ook de meest succesvolle en zeer gewilde L2.

Zie internet betreft de fraaie specificaties en idem recensies van dit meesterlijk kunststukje!

Neem bij bezichtiging gerust uw microscoop/loep mee, dit om de fraaie staat van dit machtige element te controleren.

• No international Shipping/Sale..*

Email met onzinnigheid en/of lagere biedingen wordt niet beantwoord.
EDITORS' CHOICE