Chord Epic XL

1032 x bekeken | geplaatst op 28 oktober 2019

€ 950,-kenmerken

Merk Chord Company (The)
Categorie Luidsprekerkabels
Type Epic xl
Serienummer chepxl
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2019
Geplaatst op 28-10-2019

Beschrijving


In nieuwstaat verkerende set luidsprekerkabels, de Epic XL (voorheen reference) van het Britse merk Chord. De lengte is 3 meter en voorzien van banaan stekkers. De originele verpakking is aanwezig. De nieuwprijs bedraagt € 1.500,–
De Epic XL luidsprekerkabels van The Chord Company leveren dynamiek, details en samenhang door het samenbrengen van de gescheiden geleider techniek van de Chord Signature Reference en het gebruik van de met XLPE geďsoleerde 3,3mm2 met zilver bedekte koperdraden uit de Chord Epic reeks.

Een daarvoor ontwikkelde PVC huls is aangebracht om de juiste afstand te waarborgen tussen de afscherming en mechanische invloeden tegen te gaan. De isolatie van de geleider bestaat uit Taylon, een verbeterde versie van PFTE. De afscherming is een geweven structuur van koper, omgeven met een folie en daarna verpakt in een doorzichtige huls. De kabels worden in Engeland met de hand gemaakt en de twee geleiders worden getwist tot een geheel, vastgezet en afgewerkt met naar keuze ChordOhmic banaanstekkers of spades. Het scheiden van de plus en min geleider heeft tot voordeel een meer verfijnde weergave, betere scheiding tussen de instrumenten onderling en een hogere resolutie. Vooral micro-dynamiek profiteert van deze nieuwe kabels. Nodig omdat de apparatuur en de luidsprekers steeds beter worden en de kabel geen beperkende factor mag zijn. De Chord Epic XL staat garant voor meer plezier aan uw muziek beleven.

Aanbieder


Audio21
om 10:00 weer open
Dorpstraat 44
8181 HS Heerde
EDITORS' CHOICE

 • Thuistesters gezocht!
  Philips PH805 hoofdtelefoon
  Thuistesters gezocht!
  lees meer »
 • Interview
  Grimm: historie & toekomst
  Interview
  lees meer »
 • Veel acties in december!
  Prijzenfestival 20 jaar HiFi.nl
  Veel acties in december!
  lees meer »