Bluesound Pulse M Zwart

225 x bekeken | geplaatst op 14 maart 2024

€ 400,-



kenmerken

Merk Bluesound
Categorie Luidspreker front
Type Pulse M Zwart
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 14-03-2024

Beschrijving


Prijs is per stuk - De Bluesound Pulse M is een draadloze multiroom streaming stereo speaker met een nieuw ontwerp dat een dynamische en meeslepende audiofiele luisterervaring creëert. De Bluesound Pulse M biedt een heldere en weelderige klank vanuit bijna elke luisterhoek. Het 360 graden geluidsbeeld wordt mogelijk gemaakt door een omnidirectionele 5 1/4" woofer en twee 3/4" tweeters die in een hoek van 45 graden ten opzichte van elkaar zijn gemonteerd. Aangedreven door een slimme DSP-versterker met 80 watt vermogen, worden dynamisch bereik, frequentie en feedback perfect geregeld.

Dankzij de 360 graden audio-ervaring van de Bluesound Pulse M is het geen probleem om als zelfstandige luidspreker nagenoeg iedere ruimte te vullen. Ondertussen zorgt de techniek er voor dat de Bluesound Pulse M ook in een paar kan worden gekoppeld, om een echte tweekanaals luisterervaring te creëren met een breed geluidsbeeld, zelfs bij luisterhoeken buiten de as. TV-, filmkijkers en gamers kunnen de Bluesound Pulse M gebruiken als onderdeel van een Bluesound Dolby Surround thuisbioscoopgroep om een werkelijk indrukwekkende ervaring te creëren.

Aanbieder


Stassen Hifi
maandag op afspraak weer open
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen




EDITORS' CHOICE