AVM Inspiration CS 2.3 `all in one` CD streamer versterker

175 x bekeken | geplaatst op 26 maart 2024

€ 4.490,-



kenmerken

Merk AVM
Categorie Stereo miniset
Type
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2023
Geplaatst op 26-03-2024

Beschrijving


Onze demo van € 5.490,- nu voor € 4.490,-

De Inspiration CS 2.3 all-in-one van het in de Duitse plaats Malsch gevestigde AVM (een afkorting die staat voor Audio Video Manufaktur) is feitelijk de opvolger van de Inspiration CS 2.2 (lees ook de hifiNL recensie over de AVM Inspiration CS 2.2).De nieuwe versie heeft geen fluorescentiedisplay aan de voorkant maar een aanraakscherm. Aan de achterkant zien we zwaardere luidsprekersaansluitingen. Ook zien we een HDMI-aansluiting op de nieuwe Inspiration CS 2.3.

Ondanks zijn compacte ontwerp brengt de nieuwe CS 2.3 maar liefst twee 140 Watt naar de luidsprekeraansluitingen, bij een luidsprekerimpedantie van vier Ohm. Met de AVM X-STREAM Engine kan de gebruiker alle formaten met hoge resolutie streamen, inclusief DSD-formaten. De uitgebreide functies worden aangestuurd via de interne RC X APP (iOS & Android). Optioneel kan ook een IR-afstandbediening worden meegeleverd.

Producten kunnen in onze showroom in Uithoorn (op afspraak) worden geluisterd. BigBoysAudioToys is officiele dealer van AVM en Chord electroncics.

Aanbieder


Big Boys Audio Toys
Open op afspraak
Uithoorn




EDITORS' CHOICE