Arcam AVR850 in perfecte staat

227 x bekeken | geplaatst op 16 april 2024

€ 1.650,-



kenmerken

Merk Arcam
Categorie AV Receiver
Type AVR850
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2019
Geplaatst op 16-04-2024

Beschrijving


Surround receiver die ook heel erg goed muziek speelt. Kijk even op het net voor alle reviews, specs, enz. Ik verkoop hem omdat ik compleet stop met surround, ga me terug meer toeleggen op stereo. Alles gaat dus weg!

Dit is de 850, dit was dus de duurste variant van de avr reeks(kostte een kleine 6000 euro in 2019). Hij klinkt dan ook super! Heb vroeger ook nog AV9/P7 gehad van Arcam, daarna een paar jaar uitstapjes naar Denon en Marantz gedaan maar voor mijn oren is het verschil toch té groot, vooral de rust en controle zijn onvergelijkbaar.

Al mijn spullen zijn in perfecte staat, deze dus ook. Is vorig jaar nog compleet nagekeken door Arcam service in Duitsland, er is toen een printplaat vervangen, factuur van 750 euro heb ik erbij. Afstandsbediening heb ik bijna niet gebruikt omdat ik alles met een tablet/gsm bedien.

Heeft natuurlijk ook Dirac aan boord, dé kalibratie- en correctiesoftware-je moet er wel wat meer tijd insteken dan bij Audyssey, maar daarna klinkt het ook prachtig.

Een hele fijne, nederlandstalige review vind je bijvoorbeeld op fwd punt nl, daarna even avr850 in de zoekfunctie en klaar.
Geen grappenmakers, timewasters, enzovoort...liefst ophalen natuurlijk, versturen kan ook, ik heb de originele verpakking nog in m`n bezit. Voor de juiste geïnteresseerde maak ik graag tijd om te komen luisteren. Er staan (nu nog) Kef R700 op aangesloten.




EDITORS' CHOICE