Shunyata Hydra Delta D6 demo

521 x bekeken | geplaatst op 17 april 2024

€ 2.390,-



kenmerken

Merk Shunyata Research
Categorie Netfilters
Type Hydra Delta D6
Serienummer xxx
Conditie Als nieuw
Bouwjaar
Geplaatst op 17-04-2024

Beschrijving


De Hydra Delta D6-stroomverdeler vormt een overtuigend bewijs van de toewijding van Shunyata Research om ultramoderne prestaties te leveren tegen een betaalbare prijs. De D6 neemt terecht een plaats in in onze Performance Line van stroomverdelers. Voor de eerste keer heeft Shunyata Research zijn beste, meest exclusieve technologieën geïntegreerd in een pakket dat zo betaalbaar is geprijsd dat het waarde tot ver buiten de prijs zal herdefiniëren. De ongehoorde combinatie van meetbare geluidsreductie, gepatenteerde wetenschap, exclusieve onderdelen en beperkte levenslange garantie van de Hydra Delta D6 zal onmogelijk te vinden zijn buiten de zorgvuldig handgemaakte lijn van referentiestroomverdelers van Shunyata Research.

Zoals het hoort verspilde Shunyata Research geen tijd met het toepassen van de beste gepatenteerde technologieën en prestatiekenmerken – voorheen alleen beschikbaar in de Hydra Triton v2- en Hydra Denali-modellen – in het betaalbare Hydra Delta D6-uitgangsmodel. Naast het aanbieden van voldoende stopcontacten om elk complex van stroom te voorzien systeem levert de Hydra Delta D6 een verbluffende > 40dB @ 1mHz. De prestaties van dit apparaat vertegenwoordigen hoe dan ook een nieuwe maatstaf voor prestaties bij de verkoopprijs, maar ook ver daarbuiten. De Hydra Delta D6 levert al deze prestaties samen met de kenmerkende DTCD®-technologie (Dynamic Transient Current Delivery) van Shunyata Research, waardoor deze kan worden gecombineerd met een onbeperkte verscheidenheid aan elektronica, waaronder versterkers met hoge stroomsterkte, projectoren, digitale front-ends en volledige systemen. De Hydra Delta D6-uitgangen worden ondersteund door Shunyata`s eigen kabelhoudersysteem voor ultieme grip en beschermde verbinding. Het apparaat is uitgerust met het beste Trident-Defense-beschermingssysteem van Shunyata Research, ondersteund door een compromisloze beperkte levenslange overdraagbare garantie. Hoogwaardige interne grondisolatie, roestvrijstalen voetjes en trillingsisolatie zijn allemaal standaard op een unit die is ontworpen om de verwachtingen op het gebied van prestaties en waarde te verhogen.

Toepassingen
De Hydra Delta D6 heeft zes stopcontacten. Het apparaat heeft geen beperkingen met DTCD® (momentane stroom) en heeft een nominaal vermogen van 20 A (16 A op EU-model). Alle stopcontacten zijn geschikt voor extreem hoge stromen. De Hydra Delta D6 levert prestaties van referentiekaliber voor alle systemen, of het nu gaat om film, muziek, geluid of opname. Het hoger leggen van de lat voor prestaties, waarde en klanttevredenheid is al 20 jaar de drijvende kracht achter het ontwerp van de producten van Shunyata Research. De Hydra Delta D6 is de belichaming van de enorme vooruitgang van Shunyata Research in de richting van deze idealen.

DTCD® ONTWORPEN (dynamische transiënte stroomlevering)
De Hydra Delta D6 is ontworpen met behulp van de DTCD®-analysator van Shunyata Research. DTCD® Analysis meet de momentane stroom door elektrische geleiders en contacten met extreem lage impedantie. Shunyata Research gebruikt het om het ontwerp en de prestaties van onze powerconditioners en stroombekabeling te optimaliseren.

CCI™-GELUIDSREDUCTIE
Traditionele powerconditioners zijn ontworpen om binnenkomend geluid van buiten het huis te blokkeren, maar ze pakken niet het geluid aan dat door de elektronische componenten zelf wordt gegenereerd. In feite reflecteren de meeste conditioners ruis terug naar andere componenten die op de powerconditioner zijn aangesloten. CCI™ (Component-to-Component Interference) is een van de belangrijkste, maar vaak over het hoofd geziene aspecten van de prestaties van energiesystemen. Het CCI™-filter van Shunyata bestaat uit een eigen meertrapsfilter dat elektrische ruis en door de voeding gegenereerde interferentie vermindert.

NIC™-GELUIDSREDUCTIE
De NIC™ (Noise Isolation Chamber) is een gepatenteerde technologie die hoogfrequente stroomlijnruis vermindert. NIC`s™ gebruiken ferro-elektrische stoffen die daadwerkelijk hoogfrequente ruis absorberen. Hierdoor kan de Hydra Delta D6-stroomverdeler het geluid verminderen zonder de negatieve interacties die gepaard gaan met conventionele powerconditionerontwerpen.
[Amerikaans patent: 8.658.892]

GP-NR GELUIDSREDUCTIE
Als het gaat om het verminderen van geluid, concentreren ingenieurs zich voornamelijk op de AC-elektrische leidingen, waarbij weinig of geen aandacht wordt besteed aan de aardleidingen. De binnenkomende aardleiding en het aardvlak van de interne powerconditioner kunnen in feite als antennes fungeren, waardoor elektrische ruis wordt aangezogen die de werking van de aangesloten componenten kan verstoren. Ground Plane Noise Reduction is een gepatenteerde technologie ontwikkeld door Shunyata Research om de door dit fenomeen veroorzaakte interferentie aanzienlijk te verminderen, waardoor een zuiverdere audio-ervaring wordt geboden.

HOGE STROOMVERMOGEN
De Hydra Delta D6 heeft een nominaal vermogen van 20 ampère continue stroom (16 ampère op het EU-model), waardoor een onbelemmerde stroomtoevoer naar complexe entertainmentsystemen wordt gegarandeerd, inclusief systemen met krachtige versterkers. Geavanceerde elektromagnetische onderbrekers naast massieve buss en 8-gauge ArNi®-geleiders zorgen voor een uitzonderlijk dynamisch contrast en basimpact.

HYDRAULISCHE ELEKTROMAGNETISCHE BREKER
Gemeenschappelijke stroomconditioners gebruiken zekeringen of thermische onderbrekers voor overstroombeveiliging. Bij zware belasting kunnen ze spanningsdalingen, verhoogde contactimpedantie, thermische ruis,

Nieuwprijs: € 4390,-
Nu voor: € 2390,-

Aanbieder


AudioXperience
Open op afspraak
Spegelt 66
5674 CD Nuenen




EDITORS' CHOICE