SONY DUBBELE / DOUBLE MINIDISC HIGH END MDS-W1

150 x bekeken | geplaatst op 26 april 2024

€ 999,-



kenmerken

Merk Sony
Categorie Minidisc spelers
Type MDS-W1
Serienummer MDS - W1
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 1999
Geplaatst op 26-04-2024

Beschrijving


In absolute nieuwstaat verkerende Sony ( dubbele ) MiniDisc speler, de unieke MDS-W1. Slechts 1.500 destijds wereld wijd geproduceerd!

MiniDisc speler werkt nog voor 100% Gebruiksaanwijzing & afstandsbediening aanwezig.

Vraagprijs: € 999.00

Vragen ? Mail me via Hifi.nl

BEKIJK OOK EENS MIJN OVERIGE AANBIEDINGEN !

Sony MDS-W1

Afmeting 430 x 120 x 295 mm
Gewicht: 5,2 kg
ATRAC
Ingangen: RCA-ingang, Digitaal optisch (TOSLINK), Digitaal coaxiaalUitgangen1/4 inch hoofdtelefoon, RCA-uitgang, Digitaal optisch (TOSLINK)ControleATRAC 4.5 Dubbel MD-dek.

Het bijzondere van dit deck is dat nummers gemakkelijk tussen schijven in het digitale domein kunnen worden verplaatst (bit-perfect, geen herverwerking). Merk op dat het apparaat de nummers van de bronschijf zal wissen terwijl het deze naar de tweede schijf kopieert voor de “defragmentatie”-procedure.
MD ? MD-kopiëren is mogelijk. Alle gegevens (tracknamen, schijftitels) worden ook overgedragen* (lees de handleiding voor kanttekeningen)
Gelijktijdig afspelen + opnemen is mogelijk.
Geleverd met RM-D22M afstandsbediening.

MD Mechanismetype: MDM-5B
Optische pick-up: KMS-260A/J1N
ATRAC IC: CXD2654R

Beschouw deze machine als twee onafhankelijke MD-decks. Elke MD-drive heeft een complete set bedieningselementen, inclusief AMS-knop en knoppen voor bewerken/ja, weergavemodus, bronselectie, enz. Het grote (140 x 40) dot-matrixdisplay maakt een kleine " GUI "-achtige interface mogelijk die redelijk goed werkt overzichtelijk en eenvoudig te lezen en te gebruiken. Alle knoppen en berichten in het Engels (handleiding was echter Japans). Wat betreft de verplaatsing tussen schijven: De verplaatsing tussen schijven verloopt 4 keer realtime (een schijf van 60 minuten kan in 15 minuten worden verplaatst). Er zijn twee verplaatsingsmodi: “hele schijf” en “enkele track”. De modus voor hele schijven verplaatst alle nummers van slechts één schijf naar een lege schijf, terwijl de schijf wordt gedefragmenteerd terwijl deze wordt verplaatst. De Single Track-modus verplaatst een enkel nummer naar het einde van de doelschijf en defragmenteert terwijl het beweegt. De normale invoerbronnen die beschikbaar zijn voor elke schijf zijn: optisch #1, optisch #2, coax, analoog, analoog van andere schijf en digitaal van andere schijf (in dit geval betekent digitaal S/PDIF, met inachtneming van de SCMS-beperkingen). Het apparaat heeft pitch-control (u moet een menu openen om dit aan te passen) en line-out-niveauregeling. Kan “relay”-opnames maken.




EDITORS' CHOICE