15-08-2012 (artikel)

Elektor online via Zelfbouw Special

Onlangs maakten we bekend dat Xingo, de uitgever van HiFi.nl, is overgenomen door Zhomer Media Business. Voor Zhomer is ons online magazine een mooie aanvulling op haar activiteiten in de audiowereld. Titels als bijvoorbeeld Elektor en AudioXpress worden al jaren in tien talen en ruim tachtig landen door hen uitgegeven voor zo'n 200.000 enthousiastelingen, experts en professionals. lees verder »
09-02-2018 (artikel)

Acoustics in Performance: hét boek over a...

Waarom kun je in een oud amfitheater zoveel fijne details in het geluid ontdekken, zonder enige vorm van elektrisch vermogen, terwijl het geluid in een kleine concertzaal soms zo rommelig klinkt? Hoe ... lees verder »
23-01-2018 (artikel)

Elektor e-books over Raspberry Pi als bes...

Raspberry Pi, wat is dat nou eigenlijk? De Raspberry Pi is de naam van diverse singleboard- of enkelkaartcomputers die sinds 2012 op de markt te vinden zijn, waar ook in de audiowereld leuke applicati... lees verder »

Deze special is Powered by Elektor:

28-08-2012 (artikel)

5532 OpAmplifier - Deel 2: Opbouw, brugsc...

In dit tweede en laatste deel gaan we echt aan de slag met twee maal 32 NE5532-opamps parallel geschakeld voor een high-end audio-eindversterker met uitzonderlijke eigenschappen voor wat betreft vervo... lees verder »

Bouw zelf een high-en...

Elektor Labs heeft een goed alternatief voor wie geen zin heeft in het bouwen van een kerststal. Nee, we bedoelen niet het optuigen van de kerstboom, maar het bouwen van een high-end DA-converter voor Raspberry Pi. Na voltooiing zullen de kerstliedjes een stuk beter klinken. Snelle beslissers krijge... lees verder »

Actie: extra goedkope...

Een eigen 3D-printer. Mocht je nu denken: dat zal voorlopig niets worden, dan kunnen we je wellicht blij maken. Mocht je nu denken: dat is vast heel duur en ingewikkeld, dan hebben we goed nieuws voor je. Samen met onze zustersite Elektor bieden we de Anet A6 3D-printer nog goedkoper aan dan deze al... lees verder »

Ontwerp je eigen meub...

Onder het motto ‘iedere installatie is uniek, dus elk opbergmeubel ook’ is Emondo maatwerk HiFi en TV meubels als deelnemer toegevoegd aan de Audio Show iEar' komend weekend. lees verder »