HiFi.nl

03-07-2013 (artikel)

Alles wat je moet weten over Streaming Au...

Streaming wordt met de dag populairder. En dat zowel bij de gewone muziekliefhebber als bij de doorwinterde hifi kenner. Volkomen terecht, overigens. Maar wat houdt streaming nu eigenlijk precies in? En wat heb je er voor nodig? In deze koopgids zetten we een en ander in duidelijke bewoordingen op een rijtje, en geven we je de nodige kooptips mee... lees verder »
01-12-2013 (artikel)

Overzicht Streaming Muziekdiensten

De Nederlandse consument kan momenteel kiezen uit 10 on demand- streamingaanbieders. HiFi.nl zet ze voor je op een rijtje. In willekeurige volgorde. lees verder »
15-09-2014 (artikel)

Nieuwe Apps voor Bluesound

Bluesound, het draadloze multi-room systeem dat High Resolution Audio ondersteunt, is nu beschikbaar als App voor de Android tablet en Kindle Fire. De Bluesound Controller App maakt het gemakkelijker ... lees verder »08-09-2014 (artikel)

Argon Audio Stream 2 compacte streamer

Nieuws van het Scandinavische Argon: het merk brengt de Stream 2 op de markt. Deze Stream 2, per direct verkrijgbaar, is een compacte draadloze muziekstreamer met Spotify Connect. lees verder »
08-09-2014 (artikel)

Devialet 400-demonstratie AudioXperience

Op de High End München voor het eerst getoond, deze week ook in Nederland te bewonderen én beluisteren: de Devialet 400-opstelling. Op vrijdagavond 12 september kun je bij AudioXperience terecht voor ... lees verder »

VIP Denon Event & Str...

Tijdens het Streaming Audio Master Class event bij Van Havere op 12 september kun je het digitale muziektijdperk herontdekken. Je kunt terecht met al je vragen over streaming, die beantwoord zullen worden door de medewerkers van de Hifi en IT-afdeling én de specialisten van Denon.  lees verder »

Onkyo introducties op...

Onkyo introduceert tijdens IFA een aantal nieuwe updates en producten. Zo is het eindelijk bekend wanneer Onkyo zijn primeur met Dolby Atmos gaat realiseren. Daarnaast worden er drie nieuwe producten geďntroduceerd, waaronder een nieuwe netwerk CD speler en een grotere soundbase.  lees verder »

Review Digibit Aria m...

Een veel gehoorde klacht over muziekservers, ongeacht het merk, is dat het rippen en vooral sorteren van klassieke muziek te wensen overlaat. Juist op dat terrein liggen de kansen voor Digibit om te scoren met de SonataDB software-oplossing. lees verder »