HiFi.nl
 

28-05-2015  (artikel)

Hifi Weekend-agenda

Van presentaties, primeurs en een open huis tot Vinylfuif: Hifi.nl geeft een overzicht van wat er aankomend weekend te beleven is. lees verder »
03-07-2013  (artikel)

Alles wat je moet weten over Streaming Au...

Streaming wordt met de dag populairder. En dat zowel bij de gewone muziekliefhebber als bij de doorwinterde hifi kenner. Volkomen terecht, overigens. Maar wat houdt streaming nu eigenlijk precies in? ... lees verder »
25-05-2015  (artikel)

Jarre presenteert hifi-hond Aerobull

Hij werd de afgelopen maanden al geïntroduceerd op verschillende beurzen en moet deze maand dan officieel in de winkel komen te liggen; de Aerobull van Jarre. lees verder »23-05-2015  (artikel)

Waar kun je terecht voor content van goed...

Voor de gelukkigen onder ons die alles in huis hebben om video en audio van een zo hoog mogelijke kwaliteit te consumeren is er vaak eigenlijk maar één vraagstuk: waar haal je goede content vandaan? I... lees verder »
22-05-2015  (artikel)

Online tv-diensten flink groeiende

Online videodiensten als Netflix staan op het punt enorm door te groeien. Juniper Research voorspelt dat het huidige aantal abonnees van ruim 92 miljoen in 2019 gestegen zal zijn tot ruim 333 miljoen ... lees verder »
 

»

Overzicht Streaming M...

De Nederlandse consument kan momenteel kiezen uit 10 on demand- streamingaanbieders. HiFi.nl zet ze voor je op een rijtje. In willekeurige volgorde. lees verder »

Samsung & Spotify on ...

Samsungs Wireless Audio Multiroom en streaming-muziekdienst Spotify starten een tour door verschillende steden in Nederland. Populaire Spotify-artiesten geven miniconcerten met liveoptredens. lees verder »

High End München: Dev...

Devialet vertelde vandaag in München niet alleen over hun nieuwe firmware, het Franse merk heeft uiteraard ook hun grote stokpaardje mee naar Duitsland genomen. De Phantom, inclusief een nieuwe bijbehorende app, werd vol trots gepresenteerd aan het aanwezige publiek. lees verder »