HiFi.nl

03-07-2013  (artikel)

Alles wat je moet weten over Streaming Au...

Streaming wordt met de dag populairder. En dat zowel bij de gewone muziekliefhebber als bij de doorwinterde hifi kenner. Volkomen terecht, overigens. Maar wat houdt streaming nu eigenlijk precies in? En wat heb je er voor nodig? In deze koopgids zetten we een en ander in duidelijke bewoordingen op een rijtje, en geven we je de nodige kooptips mee... lees verder »
01-12-2013  (artikel)

Overzicht Streaming Muziekdiensten

De Nederlandse consument kan momenteel kiezen uit 10 on demand- streamingaanbieders. HiFi.nl zet ze voor je op een rijtje. In willekeurige volgorde. lees verder »
31-10-2014  (artikel)

Denon HEOS demodag Wifimedia

Het Japanse Denon heeft in 2014 aardig wat nieuwe modellen op de markt gebracht, waaronder een compleet systeem draadloze luidsprekers: Denon HEOS. Voor tekst en uitleg over een dergelijk wireless sys... lees verder »28-10-2014  (artikel)

Nieuw album Pink Floyd bij Rhapsody

Het is een behoorlijke tijd geleden dat Pink Floyd in de originele bezetting van zich liet horen – was het Live Aid 2005 in Londen? – en sinds het overlijden van toetsenist Rick Wright is een optreden... lees verder »
25-10-2014  (artikel)

Geneva AeroSphere draadloos streamen

'Fraai!' Dat is onze eerste reactie bij het zien van foto's van de gloednieuwe Geneva Aerosphere, een opvallend visueel muzieksysteem dat bestaat uit mooi geronde luidsprekers in twee afmetingen en de... lees verder »
 

»

Goed-Beter-Best stere...

”Dat verschil hoor ik toch niet!” is een zin die ze bij Hi-Fi Klubben dagelijks schijnen te horen. Ze bewijzen je daarom graag het tegendeel, en dagen iedereen uit om op woensdag 29 oktober onder de noemer 'Goed, Beter, Best' naar een van de vijf Hi-Fi Klubben winkels te komen om zelf het verschil t... lees verder »

Bowers & Wilkins T7 B...

Bowers & Wilkins heeft naast zijn gerenommeerde luidsprekerlijnen ook zeker naam gemaakt met succesvolle dockingsystemen, zoals de Zeppelin en Zeppelin Air, en vorig jaar de draadloze muzieksystemen A5 en A7. Ook op het gebied van streaming via Bluetooth speelt het Britse merk mee, door de T7 te int... lees verder »

Skullcandy Air Raid B...

Handige portable speakertjes met Bluetooth, welk merk doet er eigenlijk niet aan mee? Ook audio lifestyle-merk Skullcandy, bekend van de kleurrijke headsets zoals de vorig jaar besproken Navigator, meldt zich aan het front met de kersvers geďntroduceerde Air Raid. lees verder »