HiFi.nl

 
03-07-2013 (artikel)

Alles wat je moet weten over Streaming Au...

Streaming wordt met de dag populairder. En dat zowel bij de gewone muziekliefhebber als bij de doorwinterde hifi kenner. Volkomen terecht, overigens. Maar wat houdt streaming nu eigenlijk precies in? En wat heb je er voor nodig? In deze koopgids zetten we een en ander in duidelijke bewoordingen op een rijtje, en geven we je de nodige kooptips mee... lees verder »
01-12-2013 (artikel)

Overzicht Streaming Muziekdiensten

De Nederlandse consument kan momenteel kiezen uit 10 on demand- streamingaanbieders. HiFi.nl zet ze voor je op een rijtje. In willekeurige volgorde. lees verder »
31-08-2014 (artikel)

Dune Blue audio & Soledge event

Dune Blue Audio organiseert op 26 en 27 september 2014 samen met het Franse merk Soledge een tweedaags mini event. De 26ste is gereserveerd voor dealers en pers maar de 27ste is bestemd voor publiek. ... lees verder »27-08-2014 (artikel)

Qobuz officieel gelanceerd in Nederland

De Qobuz muziek downloadservice in vanaf nu officieel in Nederland verkrijgbaar. De online muziekdienst werd opgericht in 2009 en was oorspronkelijk alleen opererend in Frankrijk. Quboz beschikt over ... lees verder »
20-08-2014 (artikel)

Review: La Rosita Die Loreley, topkwalite...

Ondanks de groeiende sympathie voor streaming audio, blijf ik persoonlijk nog steeds de nodige moeite met dit nieuwe medium hebben. Naast het feit dat veel streamers visueel niet veel meer aantrekking... lees verder »

Lezersvraag: ervaring...

In de redactiemail ontvangen we regelmatig vraagstukken rond hifi, muziek en film. In de meeste gevallen worden die vragen ook per mail weer beantwoord, of soms levert het leuke achtergrondstukken op – zoals het artikel over versterkervermogen versus speakerbelastbaarheid. Deze week ontvingen we een... lees verder »

Denon introduceert HE...

Denon presenteert met trots twee belangrijke nieuwe producten voor het draadloze HEOS by Denon multiroom-audiosysteem. Met de nieuwe HEOS Link, die elk bestaand muzieksysteem gemakkelijk integreert in het HEOS by Denon-“ecosystem”, kunnen oudere producten van consumenten onderdeel worden van een nie... lees verder »

Hercules WAE NEO

Hercules introduceert de WAE NEO: een nieuwe draadloze draagbare speaker die begin dit jaar in Las Vegas werd bekroond met een CES Innovations Design & Engineering Awards 2014. lees verder »