HiFi.nl

 
03-07-2013 (artikel)

Alles wat je moet weten over Streaming Au...

Streaming wordt met de dag populairder. En dat zowel bij de gewone muziekliefhebber als bij de doorwinterde hifi kenner. Volkomen terecht, overigens. Maar wat houdt streaming nu eigenlijk precies in? En wat heb je er voor nodig? In deze koopgids zetten we een en ander in duidelijke bewoordingen op een rijtje, en geven we je de nodige kooptips mee... lees verder »
01-12-2013 (artikel)

Overzicht Streaming Muziekdiensten

De Nederlandse consument kan momenteel kiezen uit 10 on demand- streamingaanbieders. HiFi.nl zet ze voor je op een rijtje. In willekeurige volgorde. lees verder »
13-08-2014 (artikel)

Denon introduceert HEOS Link en HEOS Amp

Denon presenteert met trots twee belangrijke nieuwe producten voor het draadloze HEOS by Denon multiroom-audiosysteem. Met de nieuwe HEOS Link, die elk bestaand muzieksysteem gemakkelijk integreert in... lees verder »13-08-2014 (artikel)

Hercules WAE NEO

Hercules introduceert de WAE NEO: een nieuwe draadloze draagbare speaker die begin dit jaar in Las Vegas werd bekroond met een CES Innovations Design & Engineering Awards 2014. lees verder »
08-08-2014 (artikel)

Stream Dream Team - Experts voor Streamin...

Het zal je doorheen ons Jaarboek niet ontgaan zijn: streaming audio is ook in 2014 een van de trends. En bij trends horen aanjagers. Specialisten die zich op hun eigen manier hebben ontwikkeld tot st... lees verder »

Nederlanders consumer...

Nederlanders maken vooral gebruik van online diensten om in hun mediabehoeften te voorzien. Zo kijken bijna vier op de vijf Nederlanders digitale televisie en speelt ruim driekwart van de gamers vooral spellen online. Alleen het luisteren naar radio wordt door meer dan de helft van de Nederlanders n... lees verder »

Review – Sonos Connec...

Al enige jaren ben ik een trouwe Sonos gebruiker. Op diverse plekken in ons huis zijn een aantal Connect netwerkspelers in gebruik, en zo nog wat andere Sonos speeltjes. Tot grote tevredenheid, niet in de laatste plaats door de voortreffelijke kwaliteiten van het Sonosnetwerk en de uitstekende bedie... lees verder »

Wadia 321 DAC en Simp...

Geschiedeniskenners denken bij het horen van ’s Gravenmoer in Dongen aan een schippersplaats waar werd gehandeld in turf, stro en rijshout. Muziek- en Hifi-liefhebbers weten ‘s Gravenmoer vooral te vinden vanwege AudioFile, de audiospecialist aan de Hoofdstraat waar vanaf nu twee nieuwe audio-juweel... lees verder »