HiFi.nl

 
03-07-2013 (artikel)

Alles wat je moet weten over Streaming Au...

Streaming wordt met de dag populairder. En dat zowel bij de gewone muziekliefhebber als bij de doorwinterde hifi kenner. Volkomen terecht, overigens. Maar wat houdt streaming nu eigenlijk precies in? En wat heb je er voor nodig? In deze koopgids zetten we een en ander in duidelijke bewoordingen op een rijtje, en geven we je de nodige kooptips mee... lees verder »
01-12-2013 (artikel)

Overzicht Streaming Muziekdiensten

De Nederlandse consument kan momenteel kiezen uit 10 on demand- streamingaanbieders. HiFi.nl zet ze voor je op een rijtje. In willekeurige volgorde. lees verder »
21-07-2014 (artikel)

Eminent introduceert EM7485 mediaspeler

Na de Eminent EM7485, is het nu de beurt aan een compactere variant: de EM7480 3D Full HD Media Player Streamer. Deze streamer speelt al je mediabestanden af, zelfs de bestanden die je Smart-TV en tab... lees verder »19-07-2014 (artikel)

Streaming Days bij Triple M Audio Shop

Triple M audio shop organiseert van vrijdag 3 oktober tot en met zondag 5 oktober in samenwerking met Pink Faun, Lyngdorf en Cambridge Audi een inloopweekend volledig in het teken van streaming audio.... lees verder »
18-07-2014 (artikel)

Introductie Wadia Digital 321 DAC

Wadia is een merk dat je de laatste tijd regelmatig voorbij hebt zien komen. Vorige zomer testten we de 121 Decoding Computer, en voor het Hifidelity Jaarboek 2013-2014 gingen we aan de slag met de In... lees verder »

Zomerpromo: Stream mu...

In 2002 zette de introductie van de originele Tivoli Audio PAL een nieuwe standaard voor portable audio dankzij zijn gebruiksvriendelijkheid en hoogwaardige geluidskwaliteit. Nu, twaalf jaar na zijn introductie, is de PAL nog steeds één van de meest populaire draagbare radio’s. En met de toevoeging ... lees verder »

Dynaudio Xeo 4 en 6 d...

Vrijdag 11 en zaterdag 12 juli heeft streaming speciaalzaak Wifimedia demodagen gepland rond de nieuwe Xeo-modellen van Dynaudio. lees verder »

Draadloos audio trans...

Draadloos data transporteren wordt steeds gewoner. Ook het transport van digitale audio kan tegenwoordig heel makkelijk zonder een kabel. Welke mogelijkheden zijn er en is het eigenlijk altijd wel zo slim? lees verder »