HiFi.nl

03-07-2013  (artikel)

Alles wat je moet weten over Streaming Au...

Streaming wordt met de dag populairder. En dat zowel bij de gewone muziekliefhebber als bij de doorwinterde hifi kenner. Volkomen terecht, overigens. Maar wat houdt streaming nu eigenlijk precies in? En wat heb je er voor nodig? In deze koopgids zetten we een en ander in duidelijke bewoordingen op een rijtje, en geven we je de nodige kooptips mee... lees verder »
01-12-2013  (artikel)

Overzicht Streaming Muziekdiensten

De Nederlandse consument kan momenteel kiezen uit 10 on demand- streamingaanbieders. HiFi.nl zet ze voor je op een rijtje. In willekeurige volgorde. lees verder »
25-01-2015  (artikel)

Tidal brengt muziekstreaming in lossless ...

Nederland en België zijn een nieuwe streamingdienst rijker. Vanaf vandaag gaat Tidal gaat hier de concurrentie aan met onder meer Spotify en Deezer. De dienst is echter het beste te vergelijken met Qo... lees verder »24-01-2015  (artikel)

Thuisshow: kosmisch-muzikale beleving bij...

AudioPerfect in het Belgische Oostkamp organiseert een aantal demodagen waarbij stereo streaming met A=432hz omzetting centraal staat. De thuisshows zullen plaatsvinden op zaterdag 31 januari en zonda... lees verder »
24-01-2015  (artikel)

Achtergrond: GameStreaming

Dat games spelen niet enkel iets is voor tienerjongens, dat is al lang een feit. Uit onderzoek blijken games inmiddels een zeer breed cultureel fenomeen te zijn, van alle leeftijden en geslachten. Het... lees verder »
 

»

Pioneer presenteert S...

Pioneer brengt binnenkort haar eerste Speaker Base op de markt. De SBX-B30 dient als vervanging van de ingebouwde luidsprekertjes die in de moderne flat screen televisies terug te vinden zijn. Hij functioneert als voetstuk en kan via een optische of analoge aansluiting door één kabel op een televisi... lees verder »

Pioneer trakteert kla...

Pioneer slaat de handen ineen met de online muziekdienst Qobuz. Klanten van Pioneer worden getrakteerd op een drie maanden durende gratis proefversie van de betalende dienst van de Franse streaming-gigant die wereldwijd inmiddels alweer vijftien miljoen abonnees heeft. lees verder »

Marantz presenteert N...

Op het gebied van netwerkspelers introduceert Marantz een nieuwe middenklasser die uit de voeten kan met hi-res audio. De NA6005 dient als aanvulling op de reeds verschenen PM6005 versterker en de CD6005 cd-speler. Hij geeft toegang tot verschillende digitale muziekbronnen voor je stereocomponenten ... lees verder »