HiFi.nl

 
03-07-2013 (artikel)

Alles wat je moet weten over Streaming Au...

Streaming wordt met de dag populairder. En dat zowel bij de gewone muziekliefhebber als bij de doorwinterde hifi kenner. Volkomen terecht, overigens. Maar wat houdt streaming nu eigenlijk precies in? En wat heb je er voor nodig? In deze koopgids zetten we een en ander in duidelijke bewoordingen op een rijtje, en geven we je de nodige kooptips mee... lees verder »
01-12-2013 (artikel)

Overzicht Streaming Muziekdiensten

De Nederlandse consument kan momenteel kiezen uit 10 on demand- streamingaanbieders. HiFi.nl zet ze voor je op een rijtje. In willekeurige volgorde. lees verder »
28-07-2014 (artikel)

BB&G importeert Resolution Audio

Beter Beeld & Geluid is vanaf heden wederom de importeur van Resolution Audio in Nederland en Vlaanderen. Dit merk werd enige tijd gerepresenteerd door Mafico, maar is na goed overleg weer in handen v... lees verder »25-07-2014 (artikel)

Everything Sonos

Het zou wel eens kunnen dat het verhaal rond de opkomst van Sonos binnenkort opduikt in allerlei marketinghandboeken. Dat komt omdat het merk schijnbaar in zijn eentje de streaming audiomarkt ontdekt ... lees verder »
23-07-2014 (artikel)

Streamingdienst JUKE op Yamaha AV-receive...

De muziek-streamingdienst JUKE wordt vanaf nu door verschillende AV-receivers van Yamaha ondersteund. De cloud-gebaseerde streamingdienst biedt 25 miljoen titels van meer dan 80.000 platenmaatschappij... lees verder »

Denon HEOS deze zomer...

De HEOS-lijn van Denon ligt alweer bijna in de winkels, eind augustus om precies te zijn. Ter gelegenheid van de lancering van deze nieuwe producten is een HEOS-microsite in het leven geroepen. Hierop zijn productgegevens te vinden en is via een speciaal gemaakte animatie virtueel te ervaren hoe HEO... lees verder »

Eminent introduceert ...

Na de Eminent EM7485, is het nu de beurt aan een compactere variant: de EM7480 3D Full HD Media Player Streamer. Deze streamer speelt al je mediabestanden af, zelfs de bestanden die je Smart-TV en tablet niet ondersteunen zoals Blu-Ray ISO en DVD ISO bestanden. lees verder »

Streaming Days bij Tr...

Triple M audio shop organiseert van vrijdag 3 oktober tot en met zondag 5 oktober in samenwerking met Pink Faun, Lyngdorf en Cambridge Audi een inloopweekend volledig in het teken van streaming audio.  lees verder »