04-07-2015  (artikel)

Klinkt Beter komt met EVO432 streamer

Belgische importeur TingshaAudio voegt een nieuw streaming apparaat van het eveneens Belgische merk Klinkt Beter toe aan het assortiment. De EVO432 is voorzien van een harde schijf van 2Tb en de mogelijkheid om muziek te rippen. lees verder »
03-07-2013  (artikel)

Alles wat je moet weten over Streaming Au...

Streaming wordt met de dag populairder. En dat zowel bij de gewone muziekliefhebber als bij de doorwinterde hifi kenner. Volkomen terecht, overigens. Maar wat houdt streaming nu eigenlijk precies in? ... lees verder »
03-07-2015  (artikel)

Top 5 alternatieve streaming muziekdienst...

Het kan snel gaan in muziekland. Na de enorme populariteit van de digitale cd kwam de opkomst van het digitale en illegale downloaden. Het iTunes van Apple kwam met een passend legaal antwoord. En nu ... lees verder »02-07-2015  (artikel)

Firmware update voor Naim netwerkspelers

Mensen die in het bezit zijn van een netwerkspeler van Naim kunnen gebruik maken van een nieuwe firmware update; de fabrikant stelt de update helemaal gratis beschikbaar en na installatie komen er nog... lees verder »
26-06-2015  (artikel)

Top 5 streaming muziekdiensten

Het kan snel gaan in muziekland. Na de enorme populariteit van de digitale cd kwam de opkomst van het digitale en illegale downloaden. Het iTunes van Apple kwam met een passend legaal antwoord. En nu ... lees verder »
 

»

Overzicht Streaming M...

De Nederlandse consument kan momenteel kiezen uit 10 on demand- streamingaanbieders. HiFi.nl zet ze voor je op een rijtje. In willekeurige volgorde. lees verder »

Sonos verbetert onder...

Goed nieuws voor Sonos-gebruikers die de opties met betrekking tot Spotify wat beperkt vonden. Het merk presenteert namelijk een bètaversie van zijn nieuwe Sonos Controller-app. En die versie moet het streamen van muziek via Spotify wat uitgebreider maken. lees verder »

Apple overstag na kri...

Zangeres Taylor Swift ging het afgelopen weekend flink tekeer tegen Apple Music. Ze was het niet eens met het feit dat artiesten niet betaald worden voor de eerste drie maanden waarin gebruikers de dienst gratis aangeboden krijgen. En Apple heeft zich die kritiek aangetrokken. lees verder »