NIEUWSArtephonos

Open dagen bij Hay-End Audio


Redactie HiFi.nl | 15 oktober 2012 | Artephonos

Hay-End Audio houdt op 27 en 28 oktober open dagen. Het wordt een weekend waarin alle ruimte is voor muziek, techniek en een goede discussie.

Je kunt via de dynamische luidsprekers van Odeon en Hornmanufaktur kennis maken met de uitgebreide collectie buizenversterkers van Artephonos, Dared, Cayin en Lyric en de Cayin HEA-signature buizen CD-spelers. Er staan twee luisterruimtes ter beschikking. 

Ook kun je uiteraard praten over het hoe en waarom van buizen, over modificaties van CD-spelers en versterkers. Er staat zelfs een speciale CD-speler klaar waar ze je, middels een draai aan een schakelaar, de invloed van een Tent clock kunnen demonstreren. Alle info over de apparatuur vind je op de website

Neem gerust je eigen CD en/of LP mee. Tevens staat er een drankje voor je klaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Iedereen is welkom op 27 en 28 oktober tussen 10.30 uur en 17.30 uur. Kun je op deze dagen niet, neem dan gerust contact op voor het maken van een privé-afspraak.

Hay-End Audio
Hondsdraf 38
5913 DA Venlo

Telefoon: (0031) (0)6 155 45 270
E-mail: info@hayendaudio.nl
Website 

EDITORS' CHOICE