NIEUWSBose

Bose hoofdtelefoons voor sporters


Redactie HiFi.nl | 25 september 2012 | Bose

Luisteren naar muziek geeft veel mensen een extra boost tijdens het sporten, maar het constant 'verliezen' van je oordopjes zal een herkenbare frustratie zijn. Bose introduceert de nieuwe SIE2 en SIE2i sporthoofdtelefoons, ‘engineered for exercise.’

Het meest opvallende aan deze nieuwe hoofdtelefoons van Bose zijn de StayHear-oordopjes, die je als het ware in je oor klemt. De luidsprekerelementen zijn bedekt met hydrofoob doek dat vocht buiten houdt, maar geluid doorlaat. Zo ben je niet compleet afgesloten van de omgeving, wat veiliger is als je bijvoorbeeld aan het hardlopen bent op een drukke weg.

Bose belooft een goede en comfortabele pasvorm. De oortjes zijn verkrijgbaar in small, medium en large. De TriPort hoofdtelefoontechnologie zorgt voor een breed geluidbereik en diepe, natuurlijke tonen.

Een handig accessoire is de exclusieve Reebok-armband. Daar kun je je telefoon of mp3-speler in doen om 'm vervolgens om je arm te bevestigen. Er is tevens een apart vakje voor je sleutels. De ‘armband’ is gemaakt van elastische, ademende stof die zich aan de vorm van de meeste smartphones en mp3-spelers aanpast. Hij heeft een touch-gevoelig scherm en is beschikbaar in kleuren die aansluiten bij de SIE2 of SIE2i sporthoofdtelefoon.

Het SIE2i-model heeft een afstandsbediening in het snoer voor handige bediening van de muziek op iPhone of iPod. Er zit bovendien een microfoon in verwerkt om te bellen en naadloos te schakelen tussen gesprekken en muziek. 

Het SIE2 model kost 119,95 euro, de SIE2i is verkrijgbaar voor 149,95 euro. De SIE2 is verkrijgbaar in groen, het andere model heeft ook een oranje variant. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Bose.

Bose heeft ook een Special Page op HiFi.nl

EDITORS' CHOICE