NIEUWS

Best Gelezen Artikelen 2012


Redactie HiFi.nl | 30 december 2012

Traditiegetrouw plaatsen we de laatste dagen van het jaar enkele toplijstjes. Een enorm cliché, maar dat zijn oliebollen ook en daar zullen we er morgen niet één minder om eten.

Gisteren trapten we af met een aantal Beste Gitaarsoli-lijstjes, vandaag en morgen hebben we diverse 'interne' overzichten: jaarlijstjes van HiFi.nl-artikelen die in 2012 het best gelezen zijn. Voor de opsomming van de redactionele stukken op de volgende tien pagina's hebben we één eis gehanteerd, namelijk de statistieken van onze website; welke tien artikelen werden in de afgelopen twaalf maanden het meest bekeken? De enige kanttekening bij dat criterium: we hebben reviews buiten beschouwing gelaten. Recensies van hifi-hardware zijn standaard onze best gelezen artikelen, dus daar maken we een aparte Top Tien van. Voor nu hebben we de tien best gelezen artikelen, oplopend op basis van aantal hits.

Nummer 10: Presentatie Magico Q7 bij Rhapsody

Klik op de foto om naar het artikel te gaan

Rhapsody in Hilversum had in het najaar de primeur voor Nederland, met de presentatie van de Magico Q7 speakers. Op maar liefst twee zaterdagen kon je er terecht voor een muzikale demonstraties met diverse merken als aansturing. Ergens tussen deze shows in was HiFi.nl welkom voor een privé-demo; je leest het hier.

EDITORS' CHOICE