NIEUWSTivoli Audio

Ook Queen Elizabeth treedt toe tot Tivoli Audio familie

Tijdens de opening van de nieuwe studio’s van de BBC, nam Queen Elizabeth begin vorige maand een wel heel bijzonder geschenk in ontvangst. De Britse koningin ontving uit handen van BBC-presentator John Humphrys de bijzondere MODEL10+ BBC Children in Need, een gelimiteerde oplage van de portable radio die al meer dan 150.000 euro inzamelde voor het goede doel.

“Dat een radio van Tivoli Audio deel uitmaakte van zo’n prestigieus evenement, was een monumentale mijlpaal in de geschiedenis van ons bedrijf”, laat de Amerikaanse fabrikant weten in zijn nieuwsbrief. “We hopen niet dat je het erg vindt dat we deze kroon op ons werk met je willen delen.”

In de video hieronder is na ongeveer anderhalve minuut te zien hoe Queen Elizabeth de radio ontvangt uit handen van Humphrys.

Om dit bijzondere moment nog wat extra glans te geven, heeft Tivoli Audio er een actie aan gehangen. Wie zich nu aanmeldt voor de nieuwsbrief van het bedrijf, maakt kans op de “radio fit for a queen”. "We kunnen niet allemaal royalty's zijn, maar wél dezelfde radio bezitten." Meld je wel aan voor 6 juli, want dan sluit de actie.

EDITORS' CHOICE