NIEUWS

Skull doodshoofd in-ears van Ryght

Hou je van opvallend, dan ben je bij Ryght aan het juiste adres. Besteedden we eerder al aandacht aan de Butterfly bluetooth speaker, nu komt de audioproducent met de Skull in-ears.

Volgens Ryght levert de Skull - niet te verwarren met Skullcandy - “een kwaliteitsvol en krachtig geluid voort”. De producent belooft verder dat “de oortjes storend omgevingsgeluid reduceren, waardoor je van een uitzonderlijke muzikale beleving kunt genieten”. Met een adviesprijs van slechts 19,99 euro vragen wij ons af of deze belofte gestand houdt, maar het ziet er natuurlijk wel grappig uit.

Bij de Skull in-ears krijg je drie formaten van oordopjes meegeleverd, waardoor de ‘perfect fit’ er zeker tussenzit. Volgens de producent “zitten de Skull Earphones als gegoten dankzij het comfortabele design en het ultralichte materiraal waaruit ze zijn vervaardigd”.

Het blijven mooie marketingpraatjes, van één ding zijn wij wél overtuigd: twee van die doodshoofdjes in je oren zien er natuurlijk wel ongelooflijk rock-‘n-roll uit.

Bestellen kan op de (Franstalige) website van Ryght.

EDITORS' CHOICE