NIEUWSLogitech

Logitech Harmony integreert Sonos


Redactie HiFi.nl | 11 juni 2014 | Logitech

Logitech komt met een software update van zijn Harmony-producten, de Logitech Harmony Ultimate en Logitech Harmony Smart Control. Hierdoor is het mogelijk om met deze universele afstandsbedieningen nog meer apparaten te bedienen, waaronder de draadloze HiFi-speakers van Sonos.

Met de afstandsbedieningen van Logitech, bedien je het Sonos systeem, ongeacht waar de speakers zich in huis bevinden. Naast een volledige bediening van het systeem en het volume, heeft de gebruiker aan de hand van het touch-kleurenscherm van de Harmony Ultimate of tablet en/of smartphone ook toegang tot zijn Sonos-afspeellijsten met favoriete muziek.

De geüpdate Harmony App biedt daarnaast de mogelijkheid tot het geven van gesproken zoekopdrachten, waardoor het zoeken naar content nog sneller gaat. Dankzij de zoekfunctie in de Harmony App en het toetsenbord van het mobiele device kunnen zoekopdrachten eenvoudig worden ingevoerd. Afhankelijk van het besturingssysteem zorgen de Siri-spraakherkenningsoftware of Android Speech Recognition voor de spraakherkenning.

De software-update zorgt ook voor een verbetering van het installatie-proces voor alle producten die compatibel zijn met de Harmony Hub. Tijdens de installatie worden de apparaten op het netwerk zoals de Philips Hue-lampen, Roku- en Sonos-speakers automatisch gedetecteerd, waardoor configureren makkelijker is. 

De gratis software-update is vanaf nu beschikbaar. Voor meer informatie over de Logitech-productlijn van Harmony-afstandsbedieningen en het verbinden met Sonos draadloze luidsprekers, ga naar www.myharmony.com.

EDITORS' CHOICE