NIEUWSLogitech

Logitech komt met multimedia speakers


Redactie HiFi.nl | 13 juli 2015 | Logitech

Logitech breidt zijn lijn van home audio-speakers uit met de Logitech Z533 Multimedia Speakers. De front-facing subwoofer van het setje heeft 2,25-inch drivers.


De Logitech Z533 Multimedia Speakers hebben ook een control pod met kabel. Met de pod kunnen de essentiële functies van de speakers bediend worden. De pod beschikt verder over een plug-in voor een koptelefoon en een extra 3,5 mm-ingang. Dankzij verschillende verbindingsmogelijkheden, inclusief 3,5 mm en RCA, is vrijwel elk apparaat met een audio-output (computer, tablet, smartphone) te verbinden met de luidsprekers.

In Nederland zijn de Logitech Z533 Multimedia Speakers naar verwachting verkrijgbaar vanaf 15 juli. Ze moeten een adviesprijs van van 89,99 euro mee gaan krijgen.

Het speaker-setje heeft ook een kleiner broertje: Logitech kondigde onlangs namelijk ook de komst van de Logitech Z333 Multimedia Speakers aan; een 2.1-speakersysteem met een piekvermogen van 80 watt (40W aan RMS-vermogen). De Logitech Z333 Speakers zijn verkrijgbaar voor een adviesprijs van 59,99 euro.

Bekijk ook onze merk-pagina van Logitech en bezoek de website voor meer informatie.

EDITORS' CHOICE