NIEUWSCanton

Canton onthult nieuwe Soundbases


Redactie HiFi.nl | 09 augustus 2015 | Canton

Canton komt met een aantal nieuwe soundbases. Twee bestaande modellen worden namelijk voorzien van een upgrade, en daarnaast introduceert de Duitse fabrikant met de DM100 ook een compleet nieuw model.

Canton DM100

Canton DM55

De DM55 en DM75 Glass vervangen de bestaande DM50 en DM75. De compleet nieuwe DM100 is het grotere model ontworpen voor gebruik in combinatie met de grotere flatscreen televisies. De bovenzijde van alle drie de sounbases is, je voelt het uiteraard al aankomen, gemaakt van glas.

De drie modellen hebben allemaal 2.1. kanaals versterking met 200 watt aan kracht, streaming via Bluetooth, twee digitale inputs (optisch en coaxial) en een analoge input. Canton belooft een verbeterde geluidsweergave en verschillende nieuwe audio-modi die je naar eigen voorkeur in kunt stellen.

Zo moet een nieuwe voice-modi, beschikbaar is zowel stereo als surround, zorgen voor meer heldere dialogen. Met de hotel-modus kun je een volume instellen dat andere gebruikers vervolgens niet meer zelf kunnen wijzigen. Om rekening te houden met het milieu is er een energiebesparende ECO-modus en de soundbases hebben ook een automatische aan/uit knop.

De Nederlandse prijzen van de drie modellen zijn momenteel helaas nog niet bekend.

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Nieuws
  Video: Introductie Bowers & Wilkins PX hoofdtelefoon
  Nieuws
  lees meer »
 • Review
  Review Pro-Ject Pre box S2 Digital
  Review
  lees meer »