Linn Sondek LP12-show met primeurs bij Beter Beeld & Geluid


Redactie HiFi.nl | 12 januari 2016

Op donderdagavond 21 januari en zaterdagmiddag 23 januari houdt Beter Beeld & Geluid de eerste Linn Sondek LP12-show van het jaar. Mét twee primeurs: het nieuwe Linn Krystal MC-element en booplinth.

Linn Krystal
Linn Krystal is het nieuwe MC element van Linn: de opvolger van de Klyde en de perfecte upgrade voor alle Majik- of Akurate LP12-gebruikers. Krystal is het resultaat van twee jaar onderzoek en ontwikkeling en gebruikt alle ontwerpprincipes van het topmodel - de Kandid - om werkelijk ieder klein detail uit de groef te krijgen. Beiden zijn een 'naakt' ontwerp voor een minimale massatraagheid en een minimale kans op resonanties en ze gebruiken dezelfde 3-punts montage.

De prestaties van het Krystal-element stijgen ver uit boven de prestaties van het Klyde-element. De eerste Krystals worden in februari geleverd, maar Beter Beeld & Geluid heeft als Linn LP12-specialist nu al een exemplaar beschikbaar voor demonstratie. 

Om de introductie van het nieuwe Krystal-element nog feestelijker te maken, geldt er een introductie-aanbieding: als je voor 29 februari 2016 een Krystal element bestelt, krijg je een korting van 15% op een Linn LP12 upgrade naar keuze én een gratis servicebeurt.Booplinth
booplinth is de eerste, uit één massief blok gelamineerd bamboe gefreesde plint voor de Linn LP12. Geen interne lijmverbindingen, geen schroeven, zwaluwstaartverbindingen of hoekverstevigingen. Hierdoor zijn alle booplinths gegarandeerd identiek. De eigenschappen en 
structuur van bamboe zijn vergelijkbaar met carbon laminaat (lichtgewicht, stijf en sterk) en daardoor beter in staat om ongewenste resonanties extreem te verminderen. Booplinth is niet 'zomaar' een plint, maar een echte upgrade.

Showtime!
Op donderdagavond 21 januari vanaf 20:00 uur en zaterdagmiddag 23 januari vanaf 13:00 uur organiseert Beter Beeld & Geluid in de vestiging in Zevenbergen een uitgebreide show met beide nieuwe producten. Tickets kun je reserveren via Eventbrite.

Het programma:

Donderdag 21 januari
19:00 – Ontvangst met koffie
19:30 – Aanvang demonstraties
22:00 – Hapje / drankje
23:00 – Afsluiting

Zaterdag 23 januari
13:00 – Ontvangst met koffie
13:30 – Aanvang demonstraties
16:00 – Hapje / drankje
17:00 – Afsluiting

Beter Beeld & Geluid Zevenbergen
Looierij 11
4762 AM Zevenbergen
Tel: 0168-335180
info@beterbeeldengeluid.nl
www.beterbeeldengeluid.nl

 


 

EDITORS' CHOICE