Audio-Technica's hoofdtelefoons zonder DAC op X-Fi 2017

Hotel Koningshof in Veldhoven, al jaren een bekende verzamelplaats voor audiofielen, zal op 30 september en 1 oktober weer volstromen voor deelnemers en bezoekers van X-Fi 2017. Een van de merken die haar innovaties van 2017 komt tonen is hoofdtelefoonfabrikant Audio Technica. 

Hideo Matsushita, de man achter de start-up Audio-Technica Corporation, zette in 1962 de eerste stappen in de audio. Nu 55 jaar later uit zijn diepgewortelde DNA in de professionele audiowereld zich door de introductie van twee bijzondere koptelefoons, de ATH-DSR9BT en haar zusje, de DSR7BT, die beiden op CES 2017 werden gepresenteerd. 

Voor Iemke Roos, importeur van Audio-Technica, zijn dat dé paradepaardjes van X-Fi 2017. Voorzien van Bluetooth-technologie leveren deze koptelefoons ook zonder DAC een hoogwaardig geluid. Hoe? Dat kun je in ons eerdere achtergrondstuk lezen, of eind deze maand zelf ontdekken in Veldhoven.

Kijk voor meer informatie over X-Fi 2017 in het nieuwsbericht of check de website van de organisatie, X-Fi-audioshow.nl.


MERK

EDITORS' CHOICE