Bowers & Wilkins 600 luistershow bij Hifi Limburg

Hifi Limburg organiseert op zaterdag 3 november een luistershow rond de nieuwe 600-modellen van Bowers & Wilkins. Ook staat de show in het teken van het vijfjarig bestaan van de audiospeciaalzaak in Beek, dus naast een lekkere kop koffie met vlaai ontvangt iedere geregistreerde bezoeker een waardebon van 50 euro.

"Het merk Bowers & Wilkins is geen onbekende, want ze maken al 50 jaar mooi klinkende luidsprekers van instapniveau tot de absolute topluidspreker Nautilus 800. De nieuwe 600 serie is de betaalbare serie en heeft een aantal verbeteringen gekregen. Zo is het uiterlijk een stuk strakker en frisser geworden. De gebruikte technieken in de 700 serie zijn nu ook toegepast in de 600 serie. Daardoor klinken ze beter en detailrijker.

Lees ook ons verslag van de introductie van de Bower & Wilkins 600

De luistershow zal gepresenteerd worden door de welbekende Stefan Zaunbrecher van Bowers & Wilkins Benelux. Hij zal de verbeteringen van de instapserie toelichten en natuurlijk ook laten horen. Er zijn verschillende opstellingen in combinatie met onder andere Rotel te beluisteren.

Details en aanmelden

De luistershow vindt plaats op zaterdagmiddag 3 november, met doorlopende sessies tussen 12.00 en 16.00 uur.  Aanmelding is gewenst. Dat kan via e-mail: jack@hifilimburg.nl. Je vindt Hifi Limburg aan de Markt 17 in Beek.

MERK

EDITORS' CHOICE