Bowers & Wilkins 801 D4 Signature bij Praalder nog tot en met 12 augustus

Bowers & Wilkins heeft de legendarische modellen 801 D4 en 805 D4 herzien en opnieuw uitgebracht in de exclusieve 800 Signature-uitvoering. We hadden de absolute primeur met deze review van de 801 D4 Signature, maar voor wie zelf naar de vlaggenschip vloerstaander wil luisteren is er goed nieuws: je bent nog tot en met zondag 12 augustus aanstaande van harte welkom bij Praalder Audio Video Center! De 801 D4 staat op de dagen dat de speciaalzaak geopend is luisterklaar voor je opgesteld!

Bowers & Wilkins Signature

Bowers & Wilkins is zuinig op de naam Signature en behoudt deze uitsluitend voor de meest exclusieve, significant geüpgradede versies van de gewone uitvoeringen van de luidsprekers en technieken. Daarom mochten sinds de oprichting van de Britse luidsprekefabrikant in 1966 slechts zeven luidsprekerseries de prestigieuze aanduiding Signature dragen. 

De nieuwe B&W 801 D4 Signature en 805 D4 Signature bouwen voort op een erfgoed dat teruggaat tot de veelgeprezen Silver Signature-luidspreker uit 1991, ontwikkeld als postuum eerbetoon aan John Bowers, de oprichter van het bedrijf. De nieuwe modellen versterken de toch al uitzonderlijke prestaties en esthetische benchmarks van de 801 D4 en 805 D4-modellen waarop ze gebaseerd zijn. Aan de modellen zijn zorgvuldige upgrades van de componenten en luxueuze, prachtige nieuwe afwerkingen toegevoegd.

"De Bowers & Wilkins 801 D4 Signature leverde snel en moeiteloos het overtuigende bewijs dat perfectie wel degelijk te perfectioneren is" | Lees onze review hier

De 801 D4 Signature en 805 D4 Signature vertegenwoordigen het summum van de huidige denkwijze en het actuele design van B&W en kunnen daarom worden gezien als de nieuwe topmodellen van het merk.

Bowers & Wilkins 800 Signature Series Show bij Praalder

Wil je ze zelf aan het werk horen? Meld je dan bij Praalder voor de B&W 800 Signature Series show! 

Je vindt Praalder aan de Theresiasstraat 153 in Den Haag en op www.praalder.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE