NIEUWS

Nu op de redactie: Logitech Z906 speakers

Redactie HiFi.nl | 30 mei 2011

Het is weer zover: de redactie heeft iets nieuws binnen gekregen om te testen. Ditmaal zijn het de Z906 THX surround sound speakers van Logitech.

THX zegt het al; deze nieuwe surround sound speakers voldoen aan de strenge eisen van het THX certificaat.  Een geïntegreerde 5.1 digitale decoder moeten ervoor zorgen dat Dolby Digital of DTS gecodeerde soundtracks voor geluid met veel detail zorgen: van het gefluister in de menigte tot de voetstappen vlak achter je.

Zowel qua design als gebruik zijn de Logitech Z906 surround soud speakers ontworpen voor de woonkamer. Het formaat is compact en er kunnen zes verschillende apparaten tegelijkertijd worden aangesloten, inclusief tv, dvd, dvr, blu-ray, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, iPod, pc of Mac laptop. Vanaf april 2011 zijn de speakers verkrijgbaar bij de Logitech verkooppunten en op de website. Voor de Logitech Z906 surround sound speakers ben je 349 euro kwijt. En krijg je dan waar voor je geld? Dat lees je in de recensie die volgende week op HiFi.nl zal verschijnen...


EDITORS' CHOICE