NIEUWSLinn

Linn muziekbibliotheek


Redactie HiFi.nl | 06 januari 2003 | Linn

(Ingezonden mededeling)

Acht kanalen Linn geluid op harde schijf voor elke muziekliefhebber

Linn Kivor Index

De robuuste en betrouwbare Linn KIVOR INDEX muziekbibliotheek staat garant voor een uitstekende geluidskwaliteit, passende en economische opslagruimte voor uw muziekcollectie en een overzichtelijke bediening met stabiele software.
De INDEX stereo muziekbibliotheek is een betrouwbaar, eenvoudig te installeren, acht kanaals harde schijf-apparaat met hoge prestaties, ontworpen voor hifi-componenten in Linn en non-Linn multi-room systemen. De INDEX mikt op kritische muziekliefhebbers die een combinatie zoeken van betaalbaar stereo-geluid met het gemak van een kant-en-klare muziekvoorziening voor het hele huis. De INDEX muziekbibliotheek is verkrijgbaar in twee configuraties voor 250 of 500 uur kwalitatief hoogstaande audio-opslag op harde schijf.
De INDEX muziekbibliotheek is afgeleid van het bekende Linn KNEKT KIVOR System, dat in 2001 werd geïntroduceerd en inmiddels doorgaat voor het meest geavanceerde en flexibele multi-room systeem.

Linn Akiva MC element

Een aantal specificaties:
· Eenvoudige en naadloze integratie met Linn KNEKT en andere multi-room audio systemen
· Nieuwe en betrouwbare analoge Linn PCI MUSIK MACHINE (ANALOGUE) insteekkaart met 8 analoge aansluitingen voor audio-apparatuur.
· Stabiele Linn REKURSIV software voor verbeterde muziekopslag, sneller kopiëren en vlottere bediening.
· Eenvoudig te gebruiken LINNTEK PC-software voor de bediening van de KIVOR INDEX en de KIVOR TUNBOKS. Hiermee kan met het grootste gemak muziek worden bewerkt en kunnen data worden opgeslagen die afkomstig zijn van RS232 of Ethernet.
· Bedieningsopties als de Linn RCU-afstandsbediening en touch screens.

De KIVOR INDEX muziekbibliotheek is verkrijgbaar in zwart of zilver en kan in een rack worden gemonteerd in combinatie met elk multi-room systeem.
* Kivor, Index, Tunboks, Rekursiv, Linntek en Knekt zijn handelsmerken van Linn Products Ltd.

EDITORS' CHOICE