Artikelen van Harro TillemaReview: Audioengine 2+ Wireless en 5+ Wireless

Gepubliceerd op 6 augustus 2019
Auteur: Harro Tillema
Review: AudioEngine 2+ en 5+ WirelessDe Audioengine 2+ Wireless en 5+ Wireless lijken op het eerste gezicht bekenden te zijn, maar beide luidsprekersystemen hebben onlangs nieuwe wireless functionaliteit gekregen. Functionaliteit waarmee deze luidsprekers ook perfect als compact muzieksysteem inzetbaar zijn. Tijd voor een nieuwe review!
lees verder>>

Review: T+A Talis S300

Gepubliceerd op 10 juli 2019
Auteur: Harro Tillema
T+A Talis S-300In navolging op ons fabrieksbezoek aan T+A hebben we een set prachtige vloerstaande luidsprekers van de fabrikant ontvangen voor een uitgebreide review in Music Emotion. Ondanks dat deze luidsprekers geheel zijn vervaardigd uit koud en hard aluminium, komen deze Talis’ tijdens deze kille winterdagen heel warm, open en vriendelijk uit de hoek. Binnen korte tijd zijn we aan deze luidsprekers gehecht. In deze review leest u waarom.
lees verder>>

Review: Latham zomeractieset met Naim, Neat & Chord

Gepubliceerd op 10 juli 2019
Auteur: Harro Tillema
Latham zomeractie 2019Net als vorig jaar heeft Naim-importeur Latham Audio een zomeractie waarbij een prachtige hifi-set met stevige korting is samengesteld. Zoals we van Latham gewend zijn bestaat deze set uitsluitend uit producten van Britse origine. De set die Latham vorig jaar heeft samengesteld staat ons nog vers in het geheugen; dit wordt dus smullen - want wij mochten er alvast mee aan de slag.
lees verder>>

Review: Rotel A11, CD11 en Bowers & Wilkins 607

Gepubliceerd op 19 juni 2019
Auteur: Harro Tillema
Rotel A11, CD11 en Bowers & Wilkins 607Bij Music Emotion richten we ons primair op de muziekliefhebber en dat doen we in de breedste zin van het woord. Hierbij gaat onze voorliefde niet altijd uit naar de top in de markt, maar ook naar de instappers in het premium hifisegment. Deze maal ontvangt de redactie een interessante hifi-set van Rotel en Bowers & Wilkins. Voor de echte muziekliefhebber met goede oren en… een gelimiteerd budget.
lees verder>>

Review: ELAC Navis ARF51 ‘powered’ vloerstaander

Gepubliceerd op 5 juni 2019
Auteur: Harro Tillema
ELAC Navis ARFELAC introduceert eind 2018 haar nieuwe ELAC Navis ARF51 vloerstaande luidsprekers. Deze vloerstaanders vormen samen met de ARB51 monitorluidsprekers de powered Navis modellijn. Net als de monitors zijn de vloerstaanders prachtig om te zien. Music Emotion krijgt deze splinternieuwe vloerstaanders een paar weekjes te logeren. Klinken ze net zo goed als dat ze eruit zien?
lees verder>>

Music Emotion: Fabrieksbezoek T+A

Gepubliceerd op 3 april 2019
Auteur: Harro Tillema
Fabrieksbezoek T+A 2019In deze uitgave van Music Emotion brengen we een bezoek aan Technik und Anwendung Electroakustik, ofwel T+A (“Tee-en-Aa”). Wij ervaren dit als een fijne manier om kennis te maken met de filosofie en de gezichten achter een fabrikant. In dit geval doet het ons zelfs een beetje meer, want T+A is een van de mooiste high-end merken die zeer ‘Gründlich’ in de EU worden geproduceerd.
lees verder>>

Review: Bowers & Wilkins 607 - veelzijdige alleskunner

Gepubliceerd op 6 februari 2019
Auteur: Harro Tillema
Bowers & Wilkins 607 review Music EmotionIn de tweede helft van 2018 heeft Bowers & Wilkins de geheel vernieuwde 600-serie geïntroduceerd. Met deze budgetvriendelijke instapserie richt de Britse fabrikant zich zowel op serieuze muziek- en filmliefhebbers. Wij ontvangen de Benjamin uit de 600-serie, de Bowers & Wilkins 607. Hij oogt schattig, eigenwijs en goed verzorgd. Nu zijn wij bij Music Emotion erg benieuwd of deze Benjamin ook een lekker stukje muziek kan spelen.
lees verder>>

Review: Bowers & Wilkins 603

Gepubliceerd op 2 januari 2019
Auteur: Harro Tillema
Bowers & Wilkins 603 2018We hebben er even op moeten wachten, maar na de 800- en 700-serie heeft Bowers & Wilkins nu ook haar vernieuwde 600-serie officieel aan het publiek gepresenteerd. Music Emotion ontvangt het topmodel onder de instappers; de interessante Bowers & Wilkins 603. We zijn benieuwd! Betreft de vernieuwing uitsluitend een cosmetische ingreep, of zijn de prestaties er ook op vooruit gegaan?
lees verder>>

EDITORS' CHOICE