Artikelen van Harro TillemaMusic Emotion: Fabrieksbezoek T+A

Gepubliceerd op 3 april 2019
Auteur: Harro Tillema
Fabrieksbezoek T+A 2019In deze uitgave van Music Emotion brengen we een bezoek aan Technik und Anwendung Electroakustik, ofwel T+A (“Tee-en-Aa”). Wij ervaren dit als een fijne manier om kennis te maken met de filosofie en de gezichten achter een fabrikant. In dit geval doet het ons zelfs een beetje meer, want T+A is een van de mooiste high-end merken die zeer ‘Gründlich’ in de EU worden geproduceerd.
lees verder>>

Review: Bowers & Wilkins 607 - veelzijdige alleskunner

Gepubliceerd op 6 februari 2019
Auteur: Harro Tillema
Bowers & Wilkins 607 review Music EmotionIn de tweede helft van 2018 heeft Bowers & Wilkins de geheel vernieuwde 600-serie geïntroduceerd. Met deze budgetvriendelijke instapserie richt de Britse fabrikant zich zowel op serieuze muziek- en filmliefhebbers. Wij ontvangen de Benjamin uit de 600-serie, de Bowers & Wilkins 607. Hij oogt schattig, eigenwijs en goed verzorgd. Nu zijn wij bij Music Emotion erg benieuwd of deze Benjamin ook een lekker stukje muziek kan spelen.
lees verder>>

Review: Bowers & Wilkins 603

Gepubliceerd op 2 januari 2019
Auteur: Harro Tillema
Bowers & Wilkins 603 2018We hebben er even op moeten wachten, maar na de 800- en 700-serie heeft Bowers & Wilkins nu ook haar vernieuwde 600-serie officieel aan het publiek gepresenteerd. Music Emotion ontvangt het topmodel onder de instappers; de interessante Bowers & Wilkins 603. We zijn benieuwd! Betreft de vernieuwing uitsluitend een cosmetische ingreep, of zijn de prestaties er ook op vooruit gegaan?
lees verder>>

Hi-Visit: Davone bij Linn-specialist Concerto Audio

Gepubliceerd op 27 november 2018
Auteur: Harro Tillema
Davone bij Concerto AudioConcerto Audio is al vele jaren een begrip onder muziekliefhebbers binnen de Amsterdamse grachtengordel. Onlangs heeft Concerto een interessant luidsprekermerk aan haar leveringsprogramma toegevoegd: Davone Audio.
lees verder>>

Music Emotion: Fabrieksbezoek DALI

Gepubliceerd op 7 november 2018
Auteur: Harro Tillema
Fabrieksbezoek DALI Music EmotionHet Deense Danish Audiophile Loudspeaker Industries, beter bekend als DALI, is in 1983 door niemand minder dan Peter Lyngdorf opgericht en bestaat dit jaar 35 jaar. DALI is al decennia een begrip in de betere hifikringen en wanneer we van DALI Benelux een uitnodiging krijgen om een bezoek te brengen aan de Deense fabriek en hoofdvestiging, hoeven wij niet lang na te denken.
lees verder>>

Home Emotion: Fabrieksbezoek DALI

Gepubliceerd op 3 november 2018
Auteur: Harro Tillema
Fabrieksbezoek DALI HOME EmotionHome Emotion heeft onlangs een fabrieksbezoek gebracht aan het Deense DALI. Behalve dat de fabrikant exceptioneel goed klinkende hifiluidsprekers fabriceert, ontwikkelt deze ook prachtige in-wall speakers voor custom installatie.
lees verder>>

Verslag: Introductie Hegel H590 bij Chattelin in Den Haag

Gepubliceerd op 19 oktober 2018
Auteur: Harro Tillema
Hegel H590 bij ChattelinWe brachten op zaterdag 6 oktober een bezoek aan Chattelin Audio Systems in Den Haag voor het bijwonen van een audioshow met een hoofdrol voor de nieuwe Hegel H590; de geïntegreerde versterker werd tijdens deze show namelijk officieel geïntroduceerd, in aanwezigheid van Anders Ertzeid van het Noorse Hegel. Een verslag in tekst en beeld.
lees verder>>

Verslag: nieuwe generatie Bowers & Wilkins 600-serie gepresenteerd

Gepubliceerd op 10 september 2018
Auteur: Harro Tillema
Bowers & Wilkins 600 S3 gepresenteerdOp de laatste woensdagavond van augustus heeft de officiële introductie plaatsgevonden van de geheel nieuwe Bowers & Wilkins 600-serie in de Benelux. En dat was een feestje waard. De importeur verkoos een mooie locatie in het centrum van Amsterdam.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE