Artikelen van Redactie HiFi.nlStreamingdienst Tidal krijgt Dolby Atmos Music

Gepubliceerd op 14 december 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
2019-12-14 Dolby Atmos LogoMuziekstreamingservice Tidal werkt samen met Dolby om Dolby Atmos Music-nummers naar zijn platform te brengen. Een aantal artiesten gaan hun muziek uitbrengen in dit formaat. Het is niet bekend hoeveel nummers er tot nu toe beschikbaar zijn in Dolby Atmos. Dolby heeft deals gesloten met Warner Music en Universal Music om een deel van de catalogus van de labels uit te brengen in Dolby Atmos. Sony pusht een apart 3D-audioformaat en daarom heeft Sony Music zich niet aangesloten bij Dolby's inspanningen.
lees verder>>

Wekenlange Weggeefactie: 20 jaar HiFi.nl

Gepubliceerd op 13 december 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
2018-10-09 DevialetPhantomReactor 01 (750x450)We kondigden het eerdere deze week al aan, maar komen graag met een tweede teaser, want onze feestelijke jubileumactie is nog verder uitgebreid. In onderstaand bericht alle details, maandag aanstaande gaan we van start!
lees verder>>

Beter Beeld & Geluid Zevenbergen verder als Symbiose Audio | Vestiging Hilversum sluit deuren

Gepubliceerd op 13 december 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Symbiose AudioWe deelden eerder deze week het nieuws dat Beter Beeld & Geluid is overgenomen door Mutrox, en dat gastheren en oud-HiFi.nl-redacteuren Bjorn en Garmt zich bij het Mutrox-team in Numansdorp zullen voegen. We stelden daarbij de vraag wat dat nieuws betekent voor de beide Beter Beeld & Geluid-winkels, dus die update had je nog van ons tegoed. Bij dezen: Beter Beeld & Geluid Zevenbergen gaat verder als Symbiose Audio.
lees verder>>

Workshop Liam Davison dCS Clock & (Ring)DAC bij Versnel Hifi

Gepubliceerd op 12 december 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
2018-08-14 dCS Bartok 01 front (750x450)Onlangs heeft Versnel Hifi in Apeldoorn haar leveringsprogramma uitgebreid met de streaming audio-oplossingen van dCS (Data Conversion Systems) uit Engeland. Dat vraagt om een kijkje in de keuken, dus je bent op vrijdagavond 13 december en zaterdag 14 december van harte welkom voor workshop rond de dCS Clock & (Ring)DAC, verzorgd door uw Engelse gastheer Liam Anderson.
lees verder>>

Van Deynen pakt uit met Bowers & Wilkins tijdens kerstshow

Gepubliceerd op 12 december 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
2019-12-12 BenW FormationDit jaar staan de showroom en bijbehorende luisterruimte van Van Deynen smart solutions, specialist in hifi en domotica, in het Friese Sint Nicolaasga tijdens de kerstshow in het teken van Bowers & Wilkins (B&W). B&W is volgens Van Deynen hét toonaangevende merk in hoogwaardige geluidstechnologie, daarom zal Van Deynen dit jaar de nieuwe Formation productlijn en de 700 serie van B&W presenteren. Op 27 en 28 december 2019 opent Van Deynen smart solutions haar deuren weer voor de jaarlijkse kerstshow.
lees verder>>

Audio-Life show: topsystemen met Airtight, Avantgarde, Harmonix, Chord Electronics en meer

Gepubliceerd op 12 december 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Airtight bij Audio-LifeOp 14 december aanstaande heeft Audio-Life in Buren een bijzonder evenement in de winkel. In drie verschillende luisterruimtes staan drie state-of-the-art topsets opgesteld waarvan de gastheren overtuigd zijn dat je ze in ieder geval een keer gehoord móet hebben.
lees verder>>

Jaarbeurs krijgt grootste vinylshop van Nederland: 26 t/m 30 december

Gepubliceerd op 11 december 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Vinylshop JaarbeursMeer dan 40.000 LP’s en singles worden tentoongesteld en verkocht in de Jaarbeurs. Deze immense vinyl shop is onderdeel van het Top 2000 Live Café dat in Utrecht plaats vindt van 26 t/m 30 december. Een evenement dat overigens volledig los staat van het NPO Top 2000 café in Hilversum en waarbij de grootste hits aller tijden centraal staan. "Er zijn de hele dag live optredens”, zegt project manager Karolien Hillenaar. "Onder meer verschillende bands, bekende DJ’s en popkoren treden op.”
lees verder>>

Touch & Try: Testers gezocht voor Philips PH805 noise-cancelling hoofdtelefoon

Gepubliceerd op 11 december 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
2019-09-05 Philips PH805De Philips PH805 is geen ultieme noise-cancellinghoofdtelefoon, maar biedt heel veel voor de helft van de prijs van een high-end model. Althans, dat was de strekking van onze review. Nu zijn we echter benieuwd wat jullie van de PH805 van Philips vinden!
lees verder>>

EDITORS' CHOICE