Artikelen van Redactie HiFi.nlZomers audiofestijn bij Audio-Life in Buren zaterdag

Gepubliceerd op 23 juli 2019
Auteur: Redactie HiFi.nl
Merrill Audio Element 116Zaterdag 27 juli aanstaande organiseert Audio-Life zijn derde en voorlopig laatste zomerse audiofestijn, met de schijnwerpers op onder meer Avantgarde en Merrill Audio.
lees verder>>

ADV: Latham zomerpromo: complete set Naim, Neat en Chord met 1700 euro korting

Gepubliceerd op 17 juli 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Naim Uniti StarKiezen kan heel moeilijk zijn, weten ze ook bij Latham Audio - "Want soms wil je gewoon alles! Daarom hebben wij voor je een compleet systeem samengesteld met de beste geluidskwaliteit en de laatste features."
lees verder>>

Rhapsody Summer Breeze-shows

Gepubliceerd op 17 juli 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
2019-07-18 TAD_Evolution_One (750x450)Deze zomer heeft Rhapsody vier audioshows voor de muzikale thuisblijvers op de planning staan. "Wat het zomerse weer ook gaat brengen, wij garanderen muziek!"
lees verder>>

Beter Beeld & Geluid Indian Summer Shows

Gepubliceerd op 16 juli 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Beter Beeld & Geluid Indian Summer ShowsDe Indian Summer-shows van Beter Beeld & Geluid staan weer op de kalender, inmiddels al een paar jaar vaste prik bij de winkels in Hilversum en Zevenbergen. De shows bestrijken 'een breed palet aan wat wij in onze winkel(s) voeren aan producten', bij dezen het overzicht voor in de agenda.
lees verder>>

Acoustic Energy 500-serie audioshow bij Bender hifi

Gepubliceerd op 12 juli 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Show bij Bender juli 2019Acoustic Energy heeft als merk inmiddels een vaste plek verworven in het assortiment van Bender hifi. Op zaterdag 13 juli aanstaande organiseert de speciaalzaak daarom een show waarin enkel dit merk centraal zal staan, en wel in het bijzonder de nieuwste 500 serie. In de aangenaam koele luisterruimten vind je komende zaterdag de monitor AE500 en de vloerstaander AE509.
lees verder>>

HiFi Klubben test: proeven met je oren

Gepubliceerd op 10 juli 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
HiFi Klubben luister en proefUit onderzoek blijkt dat muziek je eten anders laat smaken. Hoge tonen zorgen voor een bepaalde smaak, lage tonen voor een andere. HiFi Klubben trekt er deze zomer op uit om te experimenteren met geluid en smaak. In samenwerking met La Cabra Coffee worden gedurende deze maand in Amersfoort, Utrecht, Almere en Rotterdam sessies georganiseerd om voorbijgangers met een luister- en smaakervaring te bedienen.
lees verder>>

Master of Sound bij Chattelin: Hegel C55 en KEF Blade Two

Gepubliceerd op 8 juli 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Chattelin Master of SoundBij ons geen komkommertijd, zo laat het team van Chattelin Audio Systems weten. Op vrijdagavond 12 juli ben je bijvoorbeeld van harte welkom voor een bijzondere nieuwe editie van de Master of Sound-show bij de speciaalzaak in Den Haag, volledig in het teken van het bekende duo KEF & Hegel.
lees verder>>

Music Emotion juli en augustus 2019

Gepubliceerd op 6 juli 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Music Emotion juli augustus 2019Vanaf deze week ligt het zomernummer juli-augustus van Music Emotion in de winkels, en natuurlijk één dezer dagen bij de abonnees op de mat.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE