Artikelen van Redactie HiFi.nl“Cost is No Object”-show op 2 en 3 nov. bij Alpha Brasschaat

Gepubliceerd op 11 oktober 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
2019-10-11 AlphaCostIsNoObjectShowDealer Alpha High End in Brasschaat houdt op 2 en 3 november a.s. een show waarbij superlatieve audioset zijn kunsten ten gehore mag brengen. Superlatief in klank maar ook in prijs, de show heeft niet voor niets de naam “The Cost is No Object”.
lees verder>>

Shows bij Overgaauw: 17 okt. Samsung 8K en 19 okt. Sonus Faber Olympica Nova

Gepubliceerd op 11 oktober 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
2019-09-04 SonusFaber Olympica NovaDealer Overgaauw in Leiden organiseert volgende week twee shows. Tijdens de eerste show, die plaatsvindt op 17 oktober zal de QLED 8K televisietechniek van Samsung centraal staan. De luidsprekers uit de Olympica Nova productlijn van Sonus faber staan centraal op 19 oktober.
lees verder>>

Vinyl Tasting dond. 24 okt. 2019: The Beatles meet Armin van Buuren

Gepubliceerd op 11 oktober 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
2019-10-11 HoboVinylTastingAbbeyRoadEnArminVanBuurKomende donderdagavond 24 oktober speelt er weer muziek vanaf vinyl in de winkels van Hobo hifi. En wat voor een muziek! Het verleden en het heden komen samen op deze analoge avond, want het meest iconische album van The Beatles; Abbey Road wordt gepresenteerd samen met het album Intense van Armin van Buuren. Twee enorme successen, die precies een halve eeuw na elkaar op vinyl zijn uitgebracht, zullen op deze avond samenkomen in een wonderschone mix van toegankelijke rock en moderne EDM. “En neem ook gerust je eigen vinyl mee, zodat je die kan vergelijken of kunt beluisteren op een andere hifiset dan je misschien gewend bent,” aldus Hobo hifi.
lees verder>>

Prijsvraag: Win een Bowers & Wilkins Formation Wedge

Gepubliceerd op 11 oktober 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Bowers & Wilkins FormationDe dagen worden korter en we gaan langzaam weer richting de feestdagen. Ok vooruit, het is pas begin oktober - maar we hebben deze maand alvast twee prijsvragen voor je, en volgende maand nog heel wat meer. In november vieren we namelijk het 20-jarig bestaan van HiFi.nl. Wordt vervolgd, nu eerst een actie met Bowers & Wilkins (en over twee weken een stevig prijzenpakket van iEar' voor de aanstaande show).
lees verder>>

Gryphon show bij dealer Audio21 in Heerde

Gepubliceerd op 10 oktober 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
2019-10-10 Gryphon ZenaDealer Audio21 heeft tot en met 27 oktober een speelklare set van het Deense audiomerk The Gryphon Audio Systems opgesteld staan. De 230 kilogram zware vloerstaande Trident II heeft zijn kunsten al laten horen op de afgelopen XFI, maar wie dat heeft gemist of nader wil kennismaken met een complete set van The Gryphon kan dus de komende twee weken terecht bij Audio21 in Heerde.
lees verder>>

Demo- en luistershow MSB: The Discrete DAC

Gepubliceerd op 8 oktober 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
MSB bij RhapsodyZaterdag 19 oktober aanstaande ben je van harte welkom bij Rhapsody in Hilversum voor een showdag rond MSB, specifiek The Discrete DAC van het merk.
lees verder>>

Yamaha MusicCast multiroom: alles wat je moet weten

Gepubliceerd op 8 oktober 2019
Auteur: Redactie HiFi.nl
Yamaha Vinyl500Yamaha heeft afgelopen deze maand met een stevige MusicCast-presentatie op IFA 2019 zijn multiroom-visitekaartje nog maar eens afgegeven. Bezoekers van de beurs konden de toepassingsscenario's van MusicCast live ervaren, waarbij zelf testen werd aangemoedigd als onderdeel van de nieuwe merkbelofte Make Waves. Bekijken, vastpakken én uitproberen dus. In deze achtergrond duiken we wat dieper in Yamaha MusicCast.
lees verder>>

Art of Living-event rond nieuwste hifi

Gepubliceerd op 8 oktober 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
KEF home cinema bij AelivéAanstaande zaterdag 12 en zondag 13 oktober ben je van harte welkom in de showroom van Aelivé in Soesterberg voor een tweedaags evenement met de naam Art of Living.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE