Artikelen van Redactie HiFi.nlFWD Kerstmysterie dag 9: Win een Bluesound Pulse Flex 2i luidspreker

Gepubliceerd op 19 december 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
FWD Kerstactie We tellen bij FWD de dagen af tot kerst, maar dat doen we natuurlijk niet zonder een leuke actie voor onze lezers. Vandaag maak je kans op een Bluesound Pulse Flex 2i luidspreker! We geven tot aan kerst elke dag een of meerdere mooie prijzen weg, maar je moet er wel wat voor doen. En, op de laatste dag van onze actie publiceren we de FWD kerstmysteriepuzzel waarmee je het ultieme tech-kerstpakket kunt winnen, bestaande uit alle producten die in de komende dagen weggeven worden of al weggegeven zijn.
lees verder>>

Hifi-tips voor de donkere avonden: shows bij Praalder

Gepubliceerd op 18 december 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Arcam bij PraalderDecember is de feestmaand, maar ook de periode van de lange, donkere avonden. Praalder in Den Haag nodigt je op een aantal van die avonden uit om gezellig aan te schuiven voor een aantal audiodemo's rond KEF, Arcam en Primare.
lees verder>>

December Listening Sessions bij Reference Sounds

Gepubliceerd op 18 december 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Listening Sessions Reference SoundsHet is een goed idee om de resterende twee vrijdagen van het jaar in de gaten te houden, want Reference Sounds in Amstelveen organiseert onder de noemer 'The Listening Sessions' diverse luistershows met merken zoals Wilson Audio, Dan D'Agostino en Mark Levinson. De editie op vrijdag 21 december staat bovendien in het teken van Mark Levinson, waar we deze mooie video graag van delen:
lees verder>>

FWD Kerstmysterie dag 8: Win een waardebon van 200 euro voor RU Connected kabels

Gepubliceerd op 18 december 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
FWD Kerstactie We tellen bij FWD de dagen af tot kerst, maar dat doen we natuurlijk niet zonder een leuke actie voor onze lezers. Vandaag maak je kans op een waardebon van 200 euro voor RU Connected kabels! We geven tot aan kerst elke dag een of meerdere mooie prijzen weg, maar je moet er wel wat voor doen. En, op de laatste dag van onze actie publiceren we de FWD kerstmysteriepuzzel waarmee je het ultieme tech-kerstpakket kunt winnen, bestaande uit alle producten die in de komende dagen weggeven worden of al weggegeven zijn.
lees verder>>

Wilson Audio-demo bij Hifi Solutions: TuneTot

Gepubliceerd op 17 december 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
2018-05-16 WilsonAudio TuneTot Red (750x450)Donderdagavond 20 december ben je vanaf 18.30 uur welkom bij Hifi Solutions in Amsterdam voor een avondje rond de Wilson Audio TuneTot, in samenwerking met importeur Reference Sounds.
lees verder>>

X-Fi Audio Import gaat Mysphere en Woo Audio in Benelux distribueren

Gepubliceerd op 17 december 2018
Auteur: Redactie HiFi.nl
2018-12-17 MysphereHet Nederlandse in Buren gevestigde X-Fi Audio Import gaat een tweetal nieuwe merken in de Benelux distribueren. Het eerste merk is het in Oostenrijk gevestigde Mysphere dat de gelijknamige open hoofdtelefoon heeft uitgebracht. Het tweede merk is het in de VS gevestigde Woo Audio dat versterkers bouwt die veelal van buizen zijn voorzien. Volgens X-Fi Audio Import hebben beide merken toegevoegde waarde en het bedrijf is dan ook trots op het nieuw verworven importeurschap.
lees verder>>

FWD Kerstmysterie dag 7: Win een Wiko smartphone

Gepubliceerd op 17 december 2018
Auteur: Redactie HiFi.nl
FWD Kerstactie We tellen bij FWD de dagen af tot kerst, maar dat doen we natuurlijk niet zonder een leuke actie voor onze lezers. Vandaag maak je kans op een gloednieuwe smartphone van Wiko! We geven tot aan kerst elke dag een of meerdere mooie prijzen weg, maar je moet er wel wat voor doen. En, op de laatste dag van onze actie publiceren we de FWD kerstmysteriepuzzel waarmee je het ultieme tech-kerstpakket kunt winnen, bestaande uit alle producten die in de komende dagen weggeven worden of al weggegeven zijn.
lees verder>>

Hifi kerstshow bij Van Deynen Smart Solutions

Gepubliceerd op 16 december 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Kerstshow bij Van DeynenOp 26, 27, 28 en 29 december 2018 opent Van Deynen, specialist in hifi en domotica, haar deuren voor de jaarlijkse kerstshow. Voor deze speciale editie, waarbij het bedrijf maar liefst vier dagen lang de deuren van haar showroom in Sint Nicolaasga opent, zijn luidsprekers en versterkers van twee zeer gerenommeerde merken in huis gehaald: het Zwitserse Piega en het Deense Gato audio.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE