Artikelen met de tag Soundbar



Vergeleken: HEOS Bar en HEOS AVR

Gepubliceerd op 11 juni 2017
Auteur: Jamie Biesemans
HEOS AVRWie beter tv-geluid wil én een oplossing wil die past in een groter multiroom-verhaal, vind bij HEOS twee nieuwe mogelijkheden. Zowel de HEOS Bar als de HEOS AVR bieden ‘echte’ surround en veel streamingopties. We hebben beide toestellen uitvoerig gekeurd en getest.
lees verder>>

Review: Bluesound Pulse Soundbar

Gepubliceerd op 18 december 2016
Auteur: Jamie Biesemans
bluesoundEen soundbar was de ontbrekende schakel in het succesvolle Bluesound-verhaal. Of je hem combineert met een losse subwoofer of niet, met deze soundbar heb je zowel beter tv-geluid als fraaie muziekweergave in de huiskamer.
lees verder>>

Videoreview: Samsung HW-K950 Dolby Atmos soundbar

Gepubliceerd op 22 november 2016
Auteur: Jasper Mijwaard
samsung videoreviewWaar we vorige week nog de DALI KATCH bespraken, gaan we deze week voor iets wat totaal niet portable is: de HW-K950 soundbar van Samsung. Dit systeem maakt het mogelijk om een Dolby Atmos-ervaring te cre‘ren in je huiskamer, maar hoe goed werkt dat?
lees verder>>

Review: Sony HT-RTZ7

Gepubliceerd op 17 november 2016
Auteur: Jamie Biesemans
sonySony komt samen met Media Markt met een pakket dat een prima soundbar combineert met twee compacte multiroom-speakers. Het resultaat is een 5.1-opstelling die echt surround levert en waanzinnig veel streamingopties bezit.
lees verder>>

Review: Samsung HW-K950 Dolby Atmos soundbar

Gepubliceerd op 30 oktober 2016
Auteur: Jamie Biesemans
Samsung K950Samsungs K950 is op meerdere vlakken grensverleggend. Het is een premium-geprijsde soundbar die zijn prijskaartje rechtvaardigt door een 5.1.4 Dolby Atmos-ervaring te bieden.
lees verder>>

Impressie: Bluesound Pulse Soundbar

Gepubliceerd op 7 oktober 2016
Auteur: René van Es
bluesound pulse soundbarDe Pulse Soundbar van Bluesound is een meer dan welkome aanvulling op het pakket van Bluesound waarin het gebruik van streaming audio de hoofdrol speelt. Naast de bestaande Nodes zonder luidsprekers, de Vault voor muziekopslag en de Pulse modellen mét luidsprekers is een soundbar met optionele subwoofer de oplossing om een platte tv een behoorlijk geluid mee te geven.
lees verder>>

Review: Yamaha YSP-5600 soundbar

Gepubliceerd op 3 september 2016
Auteur: Jamie Biesemans
YamahaDolby Atmos en DTS:X verheffen surround naar een nieuw niveau, maar de extra hoogtespeakers zijn voor veel AV-liefhebbers teveel. Yamaha's antwoord is een gesofistikeerde soundbar met revolutionaire projectietechnologie.
lees verder>>

Videoreview: HEOS HomeCinema

Gepubliceerd op 31 juli 2016
Auteur: Jasper Mijwaard
HomeCinemaNieuw bij hifi.nl: de videoreview. In deze serie reviews bespreken we bepaalde producten en benoemen we alle plus- en minpunten. Uitgebreide reviews worden uiteraard nog altijd geschreven en zullen gewoon te lezen blijven op hifi.nl. Geen vervanging, maar een toevoeging dus! In deze video: de HEOS HomeCinema soundbar en subwoofer.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE