Artikelen met de tag Soundbar



Review: Teufel Cinebar Lux

Gepubliceerd op 20 september 2019
Auteur: Quintijn Bulterman
Teufel Cinebar LuxWe ontvingen de gloednieuwe Cinebar Lux al vier weken geleden, om er eens uitgebreid mee aan de slag te gaan. Gedurende de testperiode ontstonden er echter wat problemen, waardoor de Duitse fabrikant besloot om de Cinebar Lux op te halen en een nieuwe te plaatsen. Dat bleek een verstandige keuze, want in eerste instantie waren we zeker niet verder gekomen dan 3 sterren. De aanpassingen van Teufel hebben goed uitgepakt, waarbij er zelfs een serieuze software-update werd doorgevoerd.
lees verder>>

Review: DALI Katch One - design en muziek ontmoeten elkaar

Gepubliceerd op 17 augustus 2019
Auteur: Jamie Biesemans
Review DALI Katch OneDe DALI Katch is een van de beste Bluetooth-speakers beschikbaar, helemaal als je twee stuks koppelt tot een stereopaar. De Katch One bouwt hierop voort en biedt een nog groter geluid, ook bij je televisie. Het frisse Scandinavische design maakt de nieuwe DALI echter overal in je huis welkom.
lees verder>>

Review: Yamaha MusicCast BAR 400 en MusicCast 20

Gepubliceerd op 7 juli 2019
Auteur: Michael Hamers
Review Yamaha MusicCast BAR 400 Soundbars. Overal waar je kijkt zie je fabrikanten soundbars op de markt brengen. Grote gevestigde namen en onbekende spelers. Sommige fabrikanten brengen zo enorm veel typen uit dat het gewoonweg een jungle wordt waar de consument zich, gewapend met een kapmes, doorheen moet zien te banen. Wij krijgen soms de krenten uit de pap, want deze door ons geteste Yamaha MusicCast BAR 400 gecombineerd met een duo MusicCast 20 speakers speelt lekker weg.
lees verder>>

Review: Sennheiser Ambeo soundbar - bijna even goed als aparte surround

Gepubliceerd op 15 juni 2019
Auteur: Jamie Biesemans
Sennheiser Ambeo CES 2019Soundbars beloven dikwijls surround weer te geven, maar weinigen benaderen echt de prestaties van aparte surroundspeakers. Het is een harde noot om te kraken, maar Sennheiser denkt dat hun Ambeo Soundbar er eindelijk in slaagt om de heilige graal van surround uit één apparaat te bekomen. Maar er hangt wel een prijs aan vast.
lees verder>>

Vergeleken: HEOS Bar en HEOS AVR

Gepubliceerd op 11 juni 2017
Auteur: Jamie Biesemans
HEOS AVRWie beter tv-geluid wil én een oplossing wil die past in een groter multiroom-verhaal, vind bij HEOS twee nieuwe mogelijkheden. Zowel de HEOS Bar als de HEOS AVR bieden ‘echte’ surround en veel streamingopties. We hebben beide toestellen uitvoerig gekeurd en getest.
lees verder>>

Review: Bluesound Pulse Soundbar

Gepubliceerd op 18 december 2016
Auteur: Jamie Biesemans
bluesoundEen soundbar was de ontbrekende schakel in het succesvolle Bluesound-verhaal. Of je hem combineert met een losse subwoofer of niet, met deze soundbar heb je zowel beter tv-geluid als fraaie muziekweergave in de huiskamer.
lees verder>>

Videoreview: Samsung HW-K950 Dolby Atmos soundbar

Gepubliceerd op 22 november 2016
Auteur: Jasper Mijwaard
samsung videoreviewWaar we vorige week nog de DALI KATCH bespraken, gaan we deze week voor iets wat totaal niet portable is: de HW-K950 soundbar van Samsung. Dit systeem maakt het mogelijk om een Dolby Atmos-ervaring te cre‘ren in je huiskamer, maar hoe goed werkt dat?
lees verder>>

Review: Sony HT-RTZ7

Gepubliceerd op 17 november 2016
Auteur: Jamie Biesemans
sonySony komt samen met Media Markt met een pakket dat een prima soundbar combineert met twee compacte multiroom-speakers. Het resultaat is een 5.1-opstelling die echt surround levert en waanzinnig veel streamingopties bezit.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE