14-02-2019 (artikel)

Dynaudio Evoke demonstraties Praalder: 14...

Dynaudio heeft op de valreep van 2018 een gloednieuwe luidsprekerserie geïntroduceerd, de Dynaudio Evoke. Het allereerste model werd op de Audio Show iEar' al met een FWD Showaward bekroond met Beste Demo en ook de eerste uitgebreide review zal spoedig volgen. Praalder in Den Haag heeft laten weten de lijn als een van de eersten in huis te hebben, en laat je daar op donderdag 14 en zaterdag 16 februari graag van genieten. lees verder »
13-02-2019 (artikel)

HOBO Vinyl Tasting: de gitaar in drie alb...

Op donderdagavond 28 februari zullen alle vijf de filialen van HOBO hifi in het teken staan van de gitaar op vinyl. Drie compleet verschillende lp's werden geselecteerd om gedurende deze koopavond ten... lees verder »
12-02-2019 (artikel)

Soulution Series 3 bij Rhapsody op 23 feb...

Zaterdag 23 februari aanstaande staat bij Rhapsody volledig in het teken van de Soulution Series 3 versterkers, die op deze dag aangewend zullen worden om een set Sonus faber Amati Traditionals aan te... lees verder »

11-02-2019 (artikel)

Audio-Life show met GIP Laboratory en Riv...

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 februari aanstaande kun je bij Audio-Life in Buren voor een bijzondere gebeurtenis: "De komst van het mooiste muzieksysteem ooit gebouwd, een directe afstammeling van het ... lees verder »
11-02-2019 (artikel)

Daniela Manger demonstreert de Manger p2 ...

Beter Beeld & Geluid in Hilversum organiseert op zaterdagmiddag 16 maart een middag rond de Manger p2 luidsprekers met Mola-Mola voor- en eindversterkers. Als speciale gast is Daniela Manger – de CEO ... lees verder »

Audio Note-show bij S...

In samenwerking met importeur XFI Audio organiseert Stassen Hifi in Tegelen op vrijdag 15 februari en zaterdag 16 februari een show rond de high-end apparatuur van Audio Note. lees verder »

Audioshow rond PrimaL...

Audiospeciaalzaak RealFineAudio heeft weer een aantal nieuwe shows in de agenda gezet, te beginnen bij zaterdag 16 februari aanstaande. Dat weekend staan de buizenversterkers van PrimaLuna in de spotlight. lees verder »

Remkes beeld & geluid...

De Amerikaanse streaminggigant Sonos heeft onlangs de Sonos AMP uitgebracht, wat voor het team van Remkes beeld & geluid samen met Het Ambacht Openhaarden en Kachels reden is om zondag 10 en maandag 11 februari aanstaande Sonos-event te organiseren. lees verder »