19-09-2019 (artikel)

Hifinesse op XFI 2019 met Gryphon en Nord...

Importeur Hifinesse laat weten eind van de maand allerlei fraais van onder meer Gryphon Audio en Nordost naar de demoruimtes van XFI 2019 te brengen. Om het uur zal er een demonstratie worden gegeven door vertegenwoordigers van deze merken. Je kunt je nu alvast online aanmelden om er zeker van te zijn dat je een demonstratie bij kunt wonen. De demonstraties hebben een beperkt aantal plekken, vol is vol. lees verder »
19-09-2019 (artikel)

Daudio komt met 2 primeurs naar XFI 2019:...

Daudio brengt eind deze maand twee gloednieuwe luidsprekers naar de XFI Premium Audio Show in Veldhoven. Deze luidsprekers zijn ontworpen om naast de high-end modellen (S1, W1 en M1) ook een referenti... lees verder »
19-09-2019 (artikel)

Peter McGrath bij AudioXperience voor Wil...

AudioXperience in Nuenen organiseert op zaterdag 5 oktober aanstaande een audioshow rond de nieuwe Wilson Audio Sasha DAW, waarbij niemand minder dan Peter McGrath van Wilson Audio de honneurs waar ma... lees verder »

18-09-2019 (artikel)

Gauder Darc 200: Primeur in Nederland - e...

Op een interessant tweedaags evenement van Hifi Studio Wilbert in Utrecht zal Dr. Roland Gauder dit weekend in de winkel aanwezig zijn voor de primeur van de Darc 200, de introductie van het merk Gaud... lees verder »
16-09-2019 (artikel)

Mafico op XFI 2019 met Bryston, Ayon, Vic...

Tijdens de jaarlijkse XFI Premium Audio Show op 28 en 29 september passeren een diversiteit aan premium audio merken de revue. Mafico deelt zoals in eerdere shows ook op dit event een ruimte met Driad... lees verder »

Platenspeleravond Ove...

Op donderdag 19 september (en daarna nog eens op donderdag 28 november) ben je van harte welkom bij Overgaauw in Leiden voor een platenspeleravond, met alle ins en outs over draaitafels, elementen en accessoires. lees verder »

Audio Analogue Annive...

In het spoor van de IFA in Duitsland hebben we in september op eigen bodem meer dan genoeg materiaal voor in de audiofiele agenda, eind van de maand af te sluiten met XFI 2019 in Veldhoven op 28 en 29 september. Het weekend ervoor ben je van harte welkom bij Rhapsody in Hilversum voor een show met d... lees verder »

McIntosh-weekend bij ...

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 september organiseert iEar’ een McIntosh weekend in de vestiging in Tilburg, met aandacht voor diverse nieuwe producten van het merk - terug te vinden in ons nieuwsoverzicht. lees verder »