25-05-2018 (artikel)

Vitus Signature-show bij RealFineAudio

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni staat er opnieuw een show gepland bij RealFineAudio in Twijzelerheide, deze keer volledig in het teken van de Signature-modellen van Vitus Audio. lees verder »
25-05-2018 (artikel)

Dan D'Agostino versterkers bij Chattelin

Eerder lieten we weten dat de fraaie versterkers van Dan D'Agostino bij importeur Reference Sounds in Amstelveen geland zijn, en in april liet Chattelin weten dealer te zijn geworden van het merk. De ... lees verder »
24-05-2018 (artikel)

Bowers & Wilkins DB-Serie Subwoofer Tour

Een goede subwoofer maakt het verschil tussen geluid horen en geluid ervaren. Benieuwd naar die toegevoegde waarde? In samenwerking met diverse dealers organiseert Bowers & Wilkins een aantal evenemen... lees verder »

18-05-2018 (artikel)

RealFineAudio demonstreert ATC actieve lu...

Vandaag en morgen kun je bij RealFineAudio in Twijzelerheide terecht voor demonstraties van ATC's actieve luidsprekersystemen lees verder »
07-05-2018 (artikel)

Deze week: High End München 2018

Donderdag 10 tot en met zondag 13 mei staat in de internationale hifi-wereld en natuurlijk op HiFi.nl weer volledig in het teken van 's werelds grootste evenement in zijn soort: High End München.Op on... lees verder »

Lyngdorf TDAI3400-dem...

Lyngdorf heeft onlangs de TDAI3400 geïntroduceerd, en dat is voor AudioPerfect reden genoeg voor een audiofeestje. "Het is kort samengevat een highend versterker (2x200W bij 8 Ohm, 2x400W bij 4 Ohm), een digitale signaalprocessor (Lyngdorf RoomPerfect), een PCM/DSD digitaal-analoog-convertor, een an... lees verder »

Magico A3-show bij Au...

Zaterdag 28 april, AudioXperience Nuenen: de Magico A3, de jongste en 'meest betaalbare' vloerstaander van het Amerikaanse luidsprekermerk. lees verder »

Head-fi show Beter Be...

Eind vorig jaar besloot het team van Beter Beeld & Geluid zich vol te richten op een groot assortiment aan head-fi. Tijdens een geslaagde eerste show rond de jaarwisseling werden de merken en keuzes gepresenteerd. Dat evenement doen ze nog eens dunnetjes over met diverse noviteiten, op zaterdag 28 a... lees verder »