15-08-2018 (artikel)

Linn Lounge met Massive Attack

We schrijven al eerder over de Indian Summer-events van Beter Beeld & Geluid, de nazomerse muziekshows die van eind augustus tot begin oktober in de agenda staan. Inmiddels zijn er details over de eerste editie, op zaterdag 25 augustus aanstaande: een Linn Lounge met Massive Attack. lees verder »
13-08-2018 (artikel)

Show rond PMC en Audio Analogue bij Stass...

Zaterdag 25 augustus aanstaande staat Stassen Hifi volledig in het teken van de merken Audio Analogue en PMC. Je bent van harte welkom op het luisterkasteel in het Limburgse Tegelen om met deze merken... lees verder »
13-08-2018 (artikel)

Donderdag: Hegel en Vivid bij Chattelin

Sets die ver boven hun prijskaartje presteren worden bij Chattelin 'supersets' genoemd, dankzij "de muzikale magie van een hele goede match." Dat geldt volgens het team in Den Haag ook voor de combina... lees verder »

10-08-2018 (artikel)

Analoogshow bij Da Capo High End op 15 se...

Da Capo High End heeft een showdag in de agenda gezet volledig in het teken van analoog. Op zaterdag 15 september ben je van harte welkom bij de speciaalzaak in Tiel voor demo's met draaitafels en ele... lees verder »
08-08-2018 (artikel)

Reference Sounds op XFI 2018 met Dan D'Ag...

In het vierde weekend van september staat de XFI Premium Audio Show 2018 weer op de agenda. En dat is mooi, want dat betekent dat we inmiddels langzaam vooruit kunnen gaan blikken, met vandaag de aank... lees verder »

Indian Summer Shows b...

Voor een 'indian summer' is het nog wat vroeg, want we hebben net weer een zoveelste hittegolf van deze zomer achter de rug, maar dat houdt het team van Beter Beeld & Geluid niet tegen om alvast het nodige te plannen voor de NAzomer - met muziek als stralend uitgangspunt. lees verder »

Summer Vibes bij Rhap...

De zomermaanden staan bij Rhapsody weer in het teken van de Summer Vibes, met diverse shows en workshops. Na de drie events in juli staat er nog één op de agenda: een akoestiekworkshop op 4 augustus. lees verder »

Chattelin introduceer...

Chattelin Audio Systems in Den Haag heeft op donderdag 26 juli een primeur in petto. Voor het eerst in de Benelux zullen zij het merk Kroma Audio introduceren. De show gaat bovendien direct op zaterdag 28 juli in de herhaling. lees verder »