10-12-2019 (artikel)

Vuur & Klank Audio Show op vrijdag 27 dec...

(Nu) al toe aan ontspanning na de kerst? NextHifi in Spijkenisse organiseert op vrijdag 27 december de Vuur & Klank Audio Show in Spijkenisse. Tussen 14.00 en 21.00 uur ben je van harte welkom om te ontdekken hoe goed muziek en film kan klinken; "met een grote verzameling toegankelijke audio producten wordt u geïntroduceerd in de wereld van Hifi, luidsprekers, custom-install en streaming." lees verder »
09-12-2019 (artikel)

Bowers & Wilkins Formation luistersessies...

Bowers & Wilkins heeft in april de gloednieuwe Formation line-up met premium multiroom-speakers gepresenteerd. Je leest er alles over in ons nieuwsbericht, en de reviews van de diverse modellen lees j... lees verder »
09-12-2019 (artikel)

Line Magnetic-show bij A Tube High Fideli...

Zaterdag 14 en zondag 15 december is het zover: voor het eerst in Nederland wordt het merk Line Magnetic aan het publiek gepresenteerd tijdens een show. Schrijf de datum vooral alvast op en kom het be... lees verder »

09-12-2019 (artikel)

Audio-Life show: topsystemen met Airtight...

Op 14 december aanstaande heeft Audio-Life in Buren een bijzonder evenement in de winkel. In drie verschillende luisterruimtes staan drie state-of-the-art topsets opgesteld waarvan de gastheren overtu... lees verder »
09-12-2019 (artikel)

Workshop Liam Davison dCS Clock & (Ring)D...

Onlangs heeft Versnel Hifi in Apeldoorn haar leveringsprogramma uitgebreid met de streaming audio-oplossingen van dCS (Data Conversion Systems) uit Engeland. Dat vraagt om een kijkje in de keuken, dus... lees verder »

Zaterdag 7 december: ...

Aanstaande zaterdag 7 december wordt bij Wifimedia in haar Experience Center een uitgebreide demo gegeven van de merken Primare en System Audio. lees verder »

Verslag: New Music Hi...

De New Music Show in Brussel is de grootste hifi-show in België. Misschien mag dat niet verrassen, want zoveel andere grotere shows zijn er niet. Maar het is ook de combinatie van mainstream audiomerken, zoals KEF en Bowers & Wilkins, met meer exclusieve hifi-namen die deze beurs in het Courtyard Ma... lees verder »

Zaterdag & zondag: Th...

In onze agenda en nieuwsrubriek vond je al een aankondiging voor The Hifi Show georganiseerd door The Hifi Studio Number One, op zaterdag 30 november en zondag 1 december aanstaande. We hebben van de organisatie ook een uitgebreide voorbeschouwing voor de plannen, dus lees vooral even verder als je ... lees verder »