15-11-2018 (artikel)

Zaterdag en zondag: de opstelling in het ...

Zaterdag 17 en zondag 18 november staat Tilburg in het teken van de Audio Show iEar' 2018. Dat mag geen verrassing meer zijn, want we hebben er al uitgebreid over geschreven en de vele aankondigingen per merk zijn inmiddels ook op HiFi.nl verschenen. Vandaag delen we nog één keer de volledige opstelling van het audioweekend in het Willem II-stadion delen, en dat gaat om heel wat meer dan 2 x 11 spelers. Tot komend weekend! lees verder »
14-11-2018 (artikel)

Kii Audio nu ook bij Hifi Studio Number O...

Kii Audio laat weten dat Hifi Studio Number One per direct is toegevoegd aan de dealerlijst, dus je kunt voor dat merk voortaan ook in Leiden terecht. lees verder »
13-11-2018 (artikel)

Yamaha MusicCast en 5000-serie op Audio S...

Zaterdag en zondag mag je op de Audio Show iEar' ook het actuele aanbod van Yamaha verwachten, met speciale aandacht voor MusicCast en de 5000-serie, waaronder de GT-5000 platenspeler. Een van de laat... lees verder »

12-11-2018 (artikel)

Armour Home met Q Acoustics op Audio Show...

Komend weekend staat Tilburg in het teken van de Audio Show iEar' 2018. Dat mag geen verrassing meer zijn, we hebben er al uitgebreid over geschreven en diverse aankondigingen per merk zijn inmiddels ... lees verder »
12-11-2018 (artikel)

Introductie Linn Selekt DSM bij Beter Bee...

Voor in de agenda: de introductie van Linn Selekt DSM bij Beter Beeld & Geluid op donderdag 15 en zaterdag 17 november aanstaande. Met Selekt DSM brengt Linn hun vierde streamer-lijn op de markt, volg... lees verder »

Het licht uit in alle...

Nee, het is geen faillissement, of een onderdeel van Earth Hour. Alle 104 winkels van HiFi Klubben doven op 14 november aanstaande het licht als onderdeel van hun Listen in the Dark-campagne. Luistersessies in het donker, deels om beter van de muziek te kunnen genieten, en deels als kritiek op het f... lees verder »

Feestelijke openingss...

Goed nieuws voor hifi-liefhebbers in West-Brabant en ver daarbuiten: Studio Rispens opent deze maand de deuren en viert dat op zaterdag 10 en zondag 11 november in de molen van Princenhage en aangrenzend in de homestudio aan de Liesboslaan 35-B in Breda. lees verder »

Jubileumfeest op 10 n...

Voor wie het gemist heeft, een mooie toevoeging aan de hifi-agenda: op zaterdag 10 november aanstaande ben je van harte welkom bij Uw Hifi Choice is Soest voor een audiofeestje rond het 15-jarig jubileum van de speciaalzaak. lees verder »