20-05-2019 (artikel)

Spirit Connection gong-ligconcerten: The ...

Veel lezers zullen weten dat Spirit Connection een zusterbedrijf is van Rhapsody, gehuisvest in hetzelfde pand aan de Borneolaan 25 in Hilversum. In de zomer organiseren zij weer twee ligconcerten in de prachtige Grote Kerk van Weesp. "Een anderhalf uur durende luistertrip, waarbij je lichaam helemaal mee-resoneert en ontspant." lees verder »
20-05-2019 (artikel)

HOBO Vinyl Tasting: Daft Punk op NAD M10 ...

Op donderdagavond 23 mei vindt de laatste voorzomerse editie van Vinyl Tasting bij HOBO hifi plaats, volledig in het teken van Random Access Memories van Daft Punk. Bezoekers kunnen genieten van de be... lees verder »
17-05-2019 (artikel)

iEar' Hifi Weekend in vestigingen Tilburg...

Op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 mei organiseert iEar' een hifi-weekend, mooi halverwege het jaar als telt van de Audio Show iEar' 2018 tot de nieuwe editie in november 2019. Je bent welkom ... lees verder »

17-05-2019 (artikel)

Audioshow Martin Logan en Paradigm bij Au...

Op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 mei aanstaande staan de producten van Look & Listen/Penhold bij Audio-Time extra in de aandacht. Dat wil zeggen dat een breed scala aan luidsprekers van Mart... lees verder »
16-05-2019 (artikel)

Better Budget-show bij Uw Hifi Choice op ...

Zaterdag 18 mei aanstaande ben je van harte welkom bij Uw Hifi Choice in Soest voor de Better Budget Show, waarbij complete systemen met een prijskaartje tussen de 1.000 en 1.500 euro in de aandacht s... lees verder »

Bowers & Wilkins Form...

Bowers & Wilkins heeft in april de gloednieuwe Formation line-up met premium multiroom-speakers gepresenteerd. Je leest er alles over in ons nieuwsbericht. De eerste modellen zijn inmiddels uitgeleverd, sinds begin mei kun je maar liefst een half jaar bij hifi-dealers in de Benelux terecht om kennis... lees verder »

Shunyata-workshop voe...

"Waarom zijn voedingskabels zó fundamenteel in een audio systeem en hoe werkt dit door in de voeding van een component?" Dat is de vraag die vrijdag 17 mei aanstaande centraal zal staan bij Bender Hifi in Arnhem, waar Brandon Lauer van Shunyata Research een praktische workshop/seminar zal verzorgen ... lees verder »

Akoestiek workshop do...

De hifi-agenda voor zaterdag 18 mei loopt goed vol. Rivasono verzorgt die dag bij The Hifi Studio Number One in Leiden een workshop over akoestiek. lees verder »