Zwaargewicht versterker

Tri-Vista kW versterker

Op zoek naar een zwaargewicht versterker? De Tri-Vista kW van Musical Fidelity weegt maar liefst 160 kilo en volgens de fabrikant is dat het resultaat van het besluit een versterker te maken die het volledige potentieel van Musical Fidelity`s ontwerp team toont.

De kW is opgebouwd uit twee monoblok power versterkers die elk 60 kilo wegen en uit een aparte dual-mono voeding van 40 kilo. De Tri-Vista is ontworpen als laboratorium referentie versterker die elk voltage aankan zonder problemen in weergave. De kW levert iets meer dan 1.000 watt in 8 ohms, 1.800 watt in 4 ohms en 3.000 watt in 2 ohms. Het dynamische vermogen ligt in het gebied van 5 kilowatt. Oftewel: een uniek product.

De fabrikant heeft de geluidskwaliteit niet over het hoofd gezien bij de ontwikkeling van de versterker. Het geluid wordt neutraal en gebalanceerd  uitgestuurd door een nieuw circuit dat volledig is afgesteld op de driver. Voor normale weergave heeft de kW een aparte Class A driver circuit met een onafhankelijke voeding. Hierdoor presteert de versterker echt onder alle omstandigheden.

EDITORS' CHOICE