NIEUWSNAD

NAD universele ab


Redactie HiFi.nl | 18 mei 2003 | NAD

NAD afstandsbedieningNAD staat al jaren bekend als een van de betere HiFi fabrikanten van afspeel componenten. Het bedrijf heeft nu met de HTR-2 een apparaat op de markt die het gebruikersgemak enorm moet verbeteren. Het grote nadeel van een mooi samengesteld systeem is de grote verscheidenheid aan afstandsbedieningen die rondslingeren in de huiskamer.

De HTR-2 is een universele remote die dit probleem in een keer oplost. De afstandsbediening is namelijk in staat tot 8 apparaten te controleren en te bedienen en is voorgeprogrammeerd met alle NAD commandos. Daarnaast heeft de HTR-2 een leerfunctie die gebruikers in staat stelt codes toe te voegen van vrijwel alle merken die gebruik maken van infrarood controle. En elke knop is apart toe te wijzen aan een code.

Omdat een groot aantal functies nooit op een handzame bediener past heeft NAD de Punch Through Operations techniek toegevoegd. Hiermee zijn een aantal samenvallende functies te koppelen onder een bepaald hoofdapparaat. Een voorbeeld: het volume van de A/V receiver is ook aan te passen als de satelliet ontvanger is gekozen. Hiermee hoef je niet meer te wisselen van apparaat als je twee dingen tegelijk wilt aanpassen.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Nieuws
  Video: Introductie Bowers & Wilkins PX hoofdtelefoon
  Nieuws
  lees meer »
 • Review
  Review Pro-Ject Pre box S2 Digital
  Review
  lees meer »