NIEUWSPhilips

Key-Ring van Philips


Redactie HiFi.nl | 26 september 2003 | Philips
Philips heeft bij de nieuwe key ring-serie op ingenieuze manier audio- of camerafuncties gecombineerd met data-opslagmogelijkheden – de perfecte combinatie voor onderweg. De key ring is in twee varianten verkrijgbaar: een key ring om mee naar muziek te luisteren en een key ring om foto’s mee te maken. De audiospelers in de key ring-serie, die niet groter zijn dan een aansteker, kunnen onderweg vier uur lang muziek weergeven. De key ring-camera’s hebben dezelfde afmetingen en een opslagcapaciteit tot maar liefst 1600 foto’s. De key ring-serie is gemaakt van magnesium, dat uiterst licht (35 gram) en toch sterk is. Deze producten staan dan ook voor puur mobiel plezier: muziek die je om je hals draagt of speciale momenten die je met je key ring-camera vastlegt.

Philips Key Ring

De gebruiker kan zijn of haar muziek overal mee naar toe nemen of zo vaak men wil van en naar de pc kopiëren. De key ring’s zijn er in 64 en 128 MB-uitvoering. De audiospelers en de digitale camera’s passen zó in een broekzak. Er is voor bij de audiospeler ook een neck strap met geïntegreerde afstandsbediening verkrijgbaar. Daarmee zijn deze producten echte modeaccessoires – met als extra voordeel dat ze heel gebruiksvriendelijk zijn.

Alle key ring-producten zijn zo ontworpen dat het overzetten van gegevens kinderspel is. De apparaten kunnen direct op een usb-poort worden aangesloten zonder gebruik van snoeren, stuurprogramma’s of extra software. Muziek of afbeeldingen kunnen zodoende snel en gemakkelijk van en naar de pc worden gekopieerd. Groot voordeel is dat de key ring-audiospelers en –camera’s dienst kunnen doen als compacte externe drive. Dat is ideaal voor het kopiëren van computergegevens, het maken van een back-up of het opslaan van persoonlijke informatie. Afhankelijk van het model is er 64 of 128 MB geheugenruimte beschikbaar (vergelijkbaar met respectievelijk 44 en 88 diskettes).

Alle modellen hebben oplaadbare batterijen die in het apparaat zelf kunnen worden opgeladen. Er is een extra houder voor AAA-batterijen om de gebruiksduur te verlengen.

De key ring-producten zullen vanaf september verkrijgbaar zijn. Zie hieronder een overzicht van de typenummers en prijzen (inclusief BTW).

  • KEY003 64 MB audiospeler € 129,99
  • KEY004 64 MB audiospeler met neck strap met geïntegreerde afstandbediening € 149,99
  • KEY005 128 MB audiospeler € 149,99
  • KEY006 128 MB audiospeler met neck strap met geïntegreerde afstandbediening € 179,99
  • KEY007 64 MB digitale camera € 129,99
  • KEY008 128 MB digitale camera € 149,99
  • MERK

    EDITORS' CHOICE