Zowel op audio- als video gebied maakt Ayre werkelijk fantastische producten. De muzikale kwaliteit staat hoog in het vaandel en wordt wereldwijd enthousiast geroemd. Na vele aangename luister uren kunnen we dit enthousiasme volledig onderstrepen."
"/>
 

NIEUWSAyre

Audiac nu importeur van Ayre


Redactie HiFi.nl | 25 februari 2004 | Ayre

Ayre AcousticsImporteur Audiac meldt dat ze in "Ayre Acoustics" een nieuwe partner hebben gevonden voor het segment tussen Arcam en Mark Levinson. In het persbericht roemt Audiac de kwaliteiten van Ayre; "Zowel op audio- als video gebied maakt Ayre werkelijk fantastische producten. De muzikale kwaliteit staat hoog in het vaandel en wordt wereldwijd enthousiast geroemd. Na vele aangename luister uren kunnen we dit enthousiasme volledig onderstrepen."
 
Het video programma omvat twee modulair geconstrueerde DVD spelers met een keuze mogelijkheid voor SDI output, Progressive scan, DVI, Digitaal en/of Audio Analoog uit.

Ayre AcousticsOp audio gebied zijn één phono voorversterker en een tweetal voorversterkers met bijbehorende eindversterkers leverbaar. Daarnaast omvat het programma een geïntegreerde versterker en een CD speler. 

De distributie van Ayre zal een exclusief karakter hebben. De Ayre producten zijn bij een geselecteerd aantal specialisten binnen de Benelux verkrijgbaar.

EDITORS' CHOICE