NIEUWSPioneer

Pioneer introduceert VSX-D814


Redactie HiFi.nl | 01 juni 2004 | Pioneer

(ingezonden mededeling)

De VSX-D814 is uitgerust met het exclusieve kalibrerings- systeem van Pioneer,  MCACC, met micro en frequentie equalizer, afgeleid van diegene die ge´ntegreerd is in de duurdere modellen van Pioneer. In een mum van tijd is je thuisbioscoop volledig geconfigureerd.

Pioneer  VSX-D814

Grootte, aantal, afstand, akoestische karakteristieken van de boxen en van de ruimte: MCACC houdt er rekening mee: in vijf minuten zijn alle parameters van het systeem ingesteld.

Compatibiliteit
Het ultracomplete toestel is voorzien van ge´ntegreerde DOLBY EX decoders, de nieuwe Pro Logic IIx, de DTS 96/24, -ES Discrete, Neo 6, kan dus alle multi-channel geluidssystemen aan en is bovendien toekomstgericht 7.1.

Hoge geluidskwaliteit
De źHybrid High quality╗ versterking (perfecte warmtedissipatie, vereenvoudigd circuit en ingekort signaaltraject) biedt een onovertroffen geluidsweergave. Met 6 x 100 watt, kan het 6e kanaal worden gebruikt voor de achterste centrale box of voor een niet versterkte woofer.
De D/A 192 kHz/24 bit converters en Pioneers źWide Range Frequency Response╗ technologie (5 Hz tot 100 kHz) staan samen garant voor een optimale weergave van DVD-Audio en SA-CD.

DSP processor
De VSX-D814 integreert 2 nieuwe modes: Dolby Digital EX Virtual en DTS-ES Virtual en biedt eveneens 7 omgevingsmodi, gaande van de 6 channel stereo voor 2 channel geluidsbanden tot de bekende źMidnight Mode╗ die de perceptie van effecten en diepte verbetert bij een beluistering op laag niveau.

Aansluitingen
Twee componenten inputs + 1 YUV output, 5 digitale ingangen (2 toewijsbare coaxiale + 3 optische) en 1 optische uitgang, 4 ingangen/1 uitgang S-Video, 1 A/V ingang vooraan (RCA+S-Video + optische), 4 audio ingangen + 4 audio/video, 1 audio uitgang + 1 A/V + 1 video, pre-amp uitgangen voor alle kanalen.

Gebruiksvriendelijk
Dankzij de infraroodontvanger van Pioneer plasmaschermen bekijk je de basisinstellingen op het scherm en navigeer je moeiteloos met de SR+ aansluiting doorheen de VSX-D814. Met de voorgeprogrammeerde afstandsbediening met dubbele functiezones en het nieuwe fluorescerende dot-matrix display vindt men moeiteloos alle functies terug.

 

Aanvullende informatie:
De VSX-D814 bestaat in twee afwerkingen: VSX-D814-S (zilver) en VSX-D814-K (zwart).
Beschikbaarheid:  juni 2004
Advies verkoopprijs:   449 euro

EDITORS' CHOICE