Sign Audio 20 Ampčre Power Cord

(ingezonden mededeling)

De stroomverzorging in Nederland laat zich in de regel omschrijven als sinusvormige spanning van ca. 230 volt met een frequentie van 50 Hz. Enige uitzonderingen daargelaten, verandert elk elektrisch apparaat het sinusvormige spanningsverloop, beter te omschrijven als stoorspectrum.

Bij elk type apparaat is dit stoorspectrum verschillend. Ieder apparaat heeft dus een wisselende amplitude en frequentiebereik.
Er bestaan breedbandige en smalbandige stoorspectra. Breedbandige storingen ontstaan bijvoorbeeld door inductie, mechanische schakelaars, dimmers, regelaars en collectormotoren en uiten zich door knakken, kraken en ruisen. Smalbandige storingen ontstaan bijvoorbeeld door schakelende voedingen, digitale apparaten en zenders die hoogfrequente stoorspanningen met wisselende amplitude veroorzaken. Die wisselende amplitude wordt weergegeven in de vorm van ruis.
De ruis die veroorzaakt wordt door smalbandige storingen, geeft een verandering in de ruimtelijkheid van de weergave , het geluid is `smeriger`, korreliger en de boventonen klinken scherp en lastig. Het vermoeiende geluid van veel digitale afspeelapparatuur wordt o.a. veroorzaakt door netstoringen die deze digitale apparaten produceren, en die via de netsnoeren de andere analoge apparaten negatief beďnvloeden.

Sign Audio Power Cord

SIGNŽAUDIO Technology Power Cords houdt rekening met alle vormen van storing:

  • Alle storingen die van buiten de weergavenketen komen.
  • Interne storingen van de aangesloten apparaten mogen elkaar niet beďnvloeden.
  • Storingen van apparaten moeten door de netkabel niet gereflecteerd worden, maar juist geabsorbeerd.
  • Netstoringen van buiten mogen door de netkabel verwijderd worden

De SIGNŽAUDIO Powercord met een 20 Ampere shuko connector zal naar alle verwachting eind van de maand juni uit voorraad leverbaar zijn.

De verkoopprijzen zijn resp. :

PC-150/A 275 euro (1.50 mtr)
PC-200/A 325 euro (2.00 mtr)
PC-250/A 375 euro (2.50 mtr)
PC-300/A 425 euro (3.00 mtr)


 

EDITORS' CHOICE