LG Plasma met XD engine


Redactie HiFi.nl | 23 juni 2004 | LG Electronics

(ingezonden mededeling)

Almere, 18 juni 2004 – Vanuit elke hoek het beste beeld, dat biedt de ‘Hurricane’, de nieuwste Plasma TV van LG Electronics. Met een echt vlak en superdun plasmascherm is dit topmodel niet alleen een lust voor het oog, maar ook gemakkelijk in gebruik.

LG RZ-42PX10

De door LG ontwikkelde ‘XD Engine’ technologie zorgt voor nog scherpere en duidelijkere beelden. De plasma TV (RZ-42PX10) heeft een dubbele ingebouwde tuner (voor PIP) en speakers, een lichtopbrengst van 1.000 cd per vierkante meter en een constrastverhouding van 3.000:1. Met een levensduur van 60.000 uur biedt deze televisie kijkplezier tot in lengte van jaren. Slim van LG is dat het beeldscherm, onzichtbaar voor de kijker, inwendig roteert om het inbranden van beelden en TV-logo’s te voorkomen.
 
Het scherm is bovendien voorzien van alle denkbare aansluitmogelijkheden: DVD-speler, VCR, spelcomputer, zelfs een pc kan worden aangesloten.

 
XD Engine technologie

De nieuwe technologie van LG geeft ook de donkerste beelden helder en duidelijk weer. XD engine verandert beelden van lage resolutie in beelden van hoge resolutie en  nivelleert de verschillen in het aantal TV- en filmbeelden per seconde. De kleur van de beelden is bovendien natuurlijker en schaduwen zijn beter te herkennen. Hierdoor zendt de ‘Hurricane’ alle beelden altijd in bioscoopkwaliteit uit.
 


Adviesprijs:
RZ-42PX10         3.499 euro

Importeur: 
LG Electronics
Tel: (036) 547 87 31
Website: www.lge.nl

 

EDITORS' CHOICE