NIEUWSMaster

Nieuwe Master luidspreker


Redactie HiFi.nl | 22 maart 2006 | Master
(van de HiFi.nl redactie)

Dynamic Solutions laat onze redactie weten dat de opvolger van de Master luidspreker, de Master Contemporary C, vanaf heden verkrijgbaar is. Tijdens het aankomende weekend zal de luidspreker geintroduceerd worden bij de Engels Luistershow.

Onder de titel: `De nieuwe Master Contemporary C, ... het ontbrekende puzzelstuk` meldt het persbericht vervolgens:

"Herinnert u zich nog uw eerste ervaring met Master luidsprekers? Was u ook zo onder de indruk van de enorme transparantie, het open karakter en de voor een Master luidspreker zo kenmerkende neutrale klankkleuren? Welnu, wederom kunt u uw hart gaan ophalen en genieten van de oorstrelende klanken van onze nieuwste creatie, de Master Contemporary C.  Met de geboorte van deze nieuwste loot aan de indrukwekkende Master stam, hebben wij wederom geprobeerd om een waar statement neer te zetten binnen de Nederlandse audiomarkt."

Op de komende luistershow in Hotel Engels te Rotterdam wordt de Master Contempory C gepresenteerd in de Irene zaal. De Master Contempory C is een 2-wegsysteem waarbij voor het midden/hoog een ceramische tweeter wordt gebruikt. Voor het midden/laag is gekozen voor een hoogkwalitatieve unit die overeenkomstig de snelheid van de tweeter kan presteren.

De nieuwe Master Contempory C

Verder laat Rick Paap van Dynamic Solutions weten: "Zoals inmiddels de ervaring ons heeft geleerd, is duidelijk rekening gehouden met alle geldende parameters in het zo belangrijke fase- en tijdsdomein. Het impedantie verloop is binnen alle frequenties evenwichtig zonder excessen. Door aan al deze belangrijke ontwerpcriteria te voldoen en het zeer geschoolde muzikale gehoor van de ‘Master’, is een zeer fraaie, ruimtelijke en vooral ook evenwichtige weergave ontstaan die het origineel, live muziek, beslist veel eer aandoet.".

The proof is natuurlijk in the pudding, daarom: bent u nu nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere luisterervaring? Bezoek het a.s. weekend de Luistershow in hotel Engels vlak naast het Centraal Station. U bent hier op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur van harte welkom.

Naschrift

Naar aanleiding van bovenstaande nieuwsitem ontving onze redactie de onderstaande reactie van een oplettende lezer (FL) via e-mail. We citeren.


In de aankondiging van een nieuwe Master speaker lees ik: "The proof is natuurlijk in the pudding". Maar, The proof is NIET in de pudding. Het gezegde luidt als volgt: 

"The proof of the pudding is in the eating".

Of:
 
"They wouldn’t make this mistake if they knew two important facts. The full proverb is indeed the proof of the pudding is in the eating and proof has the sense of “test” (as it also has, or used to have, in phrases such as proving-ground and printer’s proof). The proverb literally says that you won’t know whether food has been cooked properly until you try it. Or, putting it figuratively, don’t assume that something is in order or believe what you are told, but judge the matter by testing it; it’s much the same philosophy as in seeing is believing and actions speak louder than words."
 
Dank u wel.


Waarvan acte :-) - red.

EDITORS' CHOICE