NIEUWSBose

Bose Sounddock Black

Redactie HiFi.nl | 23 mei 2006 | Bose

(ingezonden mededeling)

SoundDock digitaal muzieksysteem van Bose nu ook verkrijgbaar in zwart

EDAM – Als vervolg op het fenomenale succes van de witte versie heeft Bose het SoundDock™ digitale muzieksysteem nu ook uitgebracht in een zwarte hoogglansafwerking.

Met dit bekroonde luidsprekersysteem van Bose hoeven gebruikers hun iPod® alleen op het dockstation te plaatsen om hun opgeslagen muziek te kunnen openen, beheren en afspelen. Een hoofdtelefoon, kabels en adapters zijn niet meer nodig. Het SoundDock-systeem kan zonder problemen worden geïntegreerd met alle iPod’s die zijn voorzien van een dockaansluiting.

"Met deze extra kleur hebben we een compact luidsprekersysteem te bieden dat niet alleen perfect bij de tegenwoordig zo populaire zwarte iPod’s past, maar ook bij elk interieur", aldus Ludger Havelt, marketing manager voor Europa bij Bose.

Het SoundDock-systeem wordt gekenmerkt door het akoestisch ontwerp van Bose dat voor het complete muzikale spectrum een helder en rijk geluid levert. Dankzij het geïntegreerde systeemontwerp, waarin versterker, equalizer en luidsprekers perfect op elkaar zijn afgestemd, hoeven gebruikers geen ingewikkelde aanpassingen te maken voor uitmuntende akoestische prestaties. De gepatenteerde technologie voor integrale signaalverwerking past automatisch de toonbalans aan, waardoor muziek bij elk volumeniveau natuurlijk klinkt.

Met de infraroodafstandsbediening die bij elk SoundDock-systeem wordt geleverd, kan de iPod overal in de kamer snel en gemakkelijk worden bediend. De iPod en het SoundDock-systeem kunnen ook zonder afstandbediening worden gebruikt. Als een iPod op het dockstation is geplaatst, kunnen de bedieningsfuncties gewoon worden gebruikt. Tevens is er voor volumeregelingen één knop beschikbaar op de behuizing van het SoundDock-systeem. Het systeem laadt de iPod op wanneer deze op het dockstation is geplaatst, ook tijdens het afspelen.

De afmetingen van het SoundDock™ digitale muzieksysteem bedragen slechts 16,89 x 30,26 x 16,47cm (H x B x D). Het systeem is snel te installeren en heeft een intuïtieve bediening. De gebruiker hoeft alleen de voedingskabel op een stopcontact aan te sluiten en de iPod op het dockstation te plaatsen om muziek af te spelen. 

Prijs:
Het nieuwe SoundDock digitale muzieksysteem heeft een adviesverkoopprijs van 379 euro (inclusief BTW) en is verkrijgbaar vanaf mei 2006. Het systeem (in zowel witte als zwarte uitvoering) is verkrijgbaar bij de geautoriseerde Bose-dealers. Zie ook onze website: www.sounddock.nl.


EDITORS' CHOICE