BeoVision 8 nu ook in 32 inch


Redactie HiFi.nl | 30 juli 2007 | Bang & Olufsen

(ingezonden mededeling)

Perfect geluid in een buitengewone vorm

BeoVision 8, de flatscreentelevisie voor een optimale beeld en geluid ervaring, is nu beschikbaar in zowel een 32 als 26-uitvoering. De elegante vorm en hoogglansoppervlak maakt deze HD-ready LCD televisie ideaal voor meerdere plaatsingsmogelijkheden, maar ook geschikt als high-end PC-monitor.


Geluid zoals het hoort

Het probleem met veel flatscreentelevisies is dat het geluid dat ze voortbrengen net zo plat is als het scherm. De geluidsprestatie van de BeoVision 8 stelt een nieuwe norm. Voor het eerst lijkt het alsof de woorden van de persoon op het scherm direct uit zijn of haar mond komen. De luidsprekers zijn speciaal afgestemd op de weergave van de menselijke stem. 

Bang & Olufsen Ontwerper David Lewis geeft toelichting: Wij hebben het geluid naar voren en omhoog verplaatst zoals op een podium gebeurt, met een echte concertbak. Dit zorgt voor een compromisloze synergie tussen het ontwerp en de geluidskwaliteit.

De BeoVision 8 offert niet de geluidsprestaties op die nodig zijn voor films en muziek. Middels een extra naar beneden gerichte bass luidspreker ontstaat de impact die nodig is bij het kijken en luisteren naar films en muziek videos.  


Een uitstekende beeldkwaliteit met de nieuwste LCD-technologie

Het 32-scherm van de BeoVision 8 is gebaseerd op dezelfde progressieve schermtechnologie als die van de 26-versie. Een hoogglansoppervlak zorgt voor een perfect contrast wat vooral handig is als u overdag televisie kijkt, zwart is zwarter en kleuren zijn dieper.


High performance en praktisch

De BeoVision 8 past overal. De televisie kan alleen staan, hoog of laag aan een muur worden gemonteerd, op een stand of bureau worden geplaatst of dienen als PC-monitor. Het is een televisie die in de woonkamer kan staan, maar die ook perfect in de keuken, de slaapkamer of de speelkamer van de kinderen past.

Net zoals bij alle andere producten van Bang & Olufsen gaat vormgeving hand in hand met functionaliteit. De BeoVision 8 is een volwaardige televisie van Bang & Olufsen wat betreft vakmanschap en prestaties.

EDITORS' CHOICE