NIEUWSJBL

JBL Spyra desktop luidspreker


Redactie HiFi.nl | 12 november 2007 | JBL

(Ingezonden mededeling)

Er is al vaak geprobeerd om afwijkende maar toch visueel aantrekkelijke luidsprekers voor de desktop te ontwerpen. Helaas gaat dit vaak ten koste van het geluid. Het JBL Spyro™-systeem is anders – in beide opzichten.

In eerste instantie valt het design op. De subwoofer wordt geflankeerd door twee luidsprekers in de vorm van een bloem. Alle drie de onderdelen zijn verkrijgbaar in wit, zwart, blauwgroen en fuchsia. Nu wordt het systeem ook aangeboden in feloranje, zodat de consument nog meer mogelijkheden heeft om een systeem te kiezen dat perfect aansluit op zijn of haar smaak of interieur. De met stof afgeschermde kabels vullen volgens JBL de hoogwaardige look perfect aan.

Maar hoe klinkt de JBL Spyro? Dankzij de nieuwste Odyssey®-luidsprekertechniek in de satellieten (met een vermogen van 6 watt per speaker) en een Atlas™-driver in de subwoofer is het geluid volgens de fabrikant meer dan indrukwekkend. En dat geldt ook voor de bassen, dankzij het vermogen van 24 watt van de subwoofer.

Het JBL Spyro 2.1-systeem is plug-en-play en daardoor geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen, van Mac®, pc, laptop, iPod of andere mp3-speler tot spelconsole. De mini-stereoaansluiting van 3,5 mm maakt aansluiten een fluitje van een cent.

Het JBL Spyro-luidsprekersysteem is nu verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 129,95 euro

 

EDITORS' CHOICE