NIEUWSSamsung

Nieuwe Samsung 50 inch Plasma


Redactie HiFi.nl | 09 mei 2008 | Samsung

(gezien op internet)

De Samsung PS50A451 Plasma HDTV heeft een beeldscherm van 50 inch ( 127 cm ) en beschikt over de zogenaamde FilterBright technologie die het beeld levendiger maakt.

De ingebouwde beeldverbeteringstechnologie, zoals FilterBright en 100 Hz motion plus, levert optimaal beeld waarbij zelfs de snelste beelden zoals sportwedstrijden of actiefilms en ondertitels altijd scherp worden weergegeven. Dankzij het HD Ready 720p plasma scherm met 24p Real Movie ondersteuning levert de PS50A451 vloeiende beelden zonder valse contouren.De FilterBright-technologie van de Samsung PS50A451 stuurt het interne licht van het plasmascherm aan om het contrast (dynamisch 1.000.000:1) te verhogen en tegelijk ongewenste weerkaatsingen te voorkomen. Daardoor blijven ook bij nachtelijke scènes alle contouren herkenbaar.

De Samsung PS50A451 beschikt over drie HDMI aansluitingen en ondersteund Anynet (HDMI-CEC)-verbindingen om Samsung-apparaten gemakkelijk aan te sluiten en te bedienen met een enkele druk op de knop van de afstandsbediening.

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Achtergrond: Amerikaanse Polk Audio wil Europa in
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »