NIEUWSSonos

Sonos afstandsbediening `uitgelekt`


Redactie HiFi.nl | 07 juli 2009 | Sonos

Hoewel nog niet officiŽel bevestigd door de importeur, is op internet de Sonos afstandsbediening CR200 al uitgelekt.

De leverbaarheid of de prijsstelling zijn nog niet bekendgemaakt, maar het zou volgens de `digitale` geruchten niet lang meer duren voordat de afstandsbediening leverbaar zou worden.

De CD-200 wordt in ieder geval geleverd met een cradle en is oplaadbaar. Het display is in kleur (lcd) en voorzien van een touchscreen bediening. Leuk is wel de herkenbaarheid van de GUI (Graphic user Interface), die toch wel erg doet denken aan zowel de Media Player van Microsoft als de iPod lay-out. Niet verwonderlijk dus dat ook de iPhone nog steeds te gebruiken is als afstandsbediening voor uw Sonos apparatuur. het enige dat een iPhone eigenaar hoeft te doen is de 2.7 softwareapplicatie te downloaden en toe te passen.

De geruchtenstroom houdt daarbij trouwens niet op, Sonos zou volgens de berichtgeving de BU150 laten opvolgen door de BU250, maar dan wel inclusief de CR200 afstandsbediening. Ook de kleur van de zonespelers zou iets gewijzigd worden om beter te `matchen` met de kleur van de afstandsbediening.
We houden u natuurlijk op de hoogte!

Met dank aan AutomatedHome.com voor de afbeelding.

EDITORS' CHOICE