NIEUWSSonos

Sonos software update nu beschikbaar


Redactie HiFi.nl | 18 mei 2010 | Sonos
(Ingezonden mededeling)

Sonos heeft vandaag de (gratis) Sonos 3.2 software-update uitgebracht.

De nieuwe software is beschikbaar via de Controller (of iPhone/iPod Touch), of via de desktop-software Sonos Controller. Installeren duurt enkele minuten, naarmate er meer zones en apparaten in je Sonos systeem zitten duurt het downloaden en installeren van de nieuwe software natuurlijk langer.De belangrijkste nieuwe functies van Sonos 3.2.

  • Crossfaden. Hiermee laten gebruikers nummers soepel in elkaar overlopen, net zoals dj’s doen. De cross-fading playblack-modus werkt met alle nummers in de muziekbibliotheek en van de gratis muziekdienst Deezer.
  • De S5 als stereoset. Met deze innovatieve audiofunctie zijn twee Sonos S5’s in dezelfde ruimte te gebruiken. De ene S5 fungeert dan als linker speaker, de andere als rechter speaker.
  • Ondersteuning van Japans en vereenvoudigd Chinees. De Sonos Controller for iPhone, de Sonos Controller 200 en de Sonos Controller-software voor Mac of pc zijn nu in negen talen te gebruiken. Naast Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans,  Spaans en Zweeds zijn nu ook Japans en vereenvoudigd Chinees beschikbaar.
  • Nieuwe wekkerinstellingen. Sonos-gebruikers kunnen verschillende alarmen instellen voor verschillende dagen. Zo worden ze op de ene dag wakker met hun favoriete radiostation en de volgende dag met een specifieke playlist. De kamer, de tijd en de muziek zijn voor elke dag in de week of voor een specifieke dag aan te passen.

EDITORS' CHOICE