Bang & Olufsen introduceert iPod-dock


Redactie HiFi.nl | 13 november 2010 | Bang & Olufsen

De BeoSound 8 is een nieuw luidspreker-dock voor onder andere de iPad, iPhone en iPod. De luidsprekerdock is, mede dankzij het lichte design, flexibel in gebruik. Zo is het te gebruiken als muzieksysteem, niet alleen in de woonkamer, maar ook in de keuken, op het terras en in de werkkamer. De BeoSound 8 kan op een muurbeugel of elk vlak oppervlak worden geplaatst.

 

De BeoSound 8 is uitgerust met een driestandenschakelaar waarmee het apparaat aangepast kan worden naar de ruimte waar het is geplaatst. Dankzij deze handmatige schakelaar kan de BeoSound8 op een willekeurige plek worden neergezet. De BeoSound 8 is gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of met een van de andere intelligente afstandsbedieningen van Bang & Olufsen. Een extra toepassing van de BeoSound 8 is dat het in een netwerk kan worden opgenomen met de Apple Airport Express, een gemakkelijke manier om muziek draadloos van de PC of Mac naar de BeoSound 8 te streamen. 

 

Prijs en beschikbaarheid
De BeoSound 8 is verkrijgbaar in zwart en wit. De luidsprekers van de BeoSound 8 zijn afgewerkt met aluminium ringen. De BeoSound 8 heeft een consumentenadviesprijs van 980 euro.

EDITORS' CHOICE