NIEUWSSamsung

`s Werelds dunste 3D LED-TV van Samsung


Redactie HiFi.nl | 21 juni 2010 | Samsung

(ingezonden mededeling)

Samsung geeft de aftrap voor de exclusieve TV-lijn C9000. De 3D LED-TV is een nieuwe designobject in de luxe living. Je kunt er zelfs TV mee kijken op de afstandsbediening. Samsung overhandigde het eerste exemplaar aan Patrick Kluivert tijden de rust van Nederland-Japan. De TVis 7,98 milimeter dun. “Het ultradunne design is bijna onwerkelijk”, zei Patrick Kluivert tijdens de overhandiging. “Ik hoef nu niets meer van de wedstrijden te missen. Want waar ik in huis ook ben, ik kan de wedstrijden gewoon blijven volgen op de afstandsbediening.”

Bij de 3D LED-TV ontvang je ‘s werelds eerste touchscreen afstandsbediening met display ‘Touch Control’. Op het display van deze afstandsbediening kun je TV blijven kijken als je een drankje haalt, zodat je geen moment van een voetbalwedstrijd hoeft te missen. Ook kun je een TV-uitzending bekijken en selecteren, terwijl op de LED-TV zelf een Blu-ray film speelt. Met AllShare kun je via Wi-Fi draadloos door al je video’s, foto’s en muziek van je PC, mobiele telefoon of digitale camera scrollen en deze direct laten zien op de LED-TV.


 
De beelden spatten van het beeldscherm af, dankzij het gebruik van Clear Motion Rate 800, 3D Hyper Real Engine en Samsung’s ingebouwde 3D-processor. Samen met de 3D Blu-ray speler en de ‘active shutter’ 3D-bril heb je een complete 3D home entertainment-oplossing in huis. Met de C9000 kun je zelfs van 2D-televisieuitzendingen in 3D genieten. De unieke 3D-processor kan namelijk 2D-beelden realtime omzetten naar 3D. Je kunt zo extra diepte en helderheid toevoegen aan bijvoorbeeld een live voetbalwedstrijd.
 
De gelimiteerde oplage is verkrijgbaar in 40 inch voor 3.999 euro, 46 inch voor 4.999 euro en 55 inch voor 5.999 euro.

EDITORS' CHOICE