"/>
 

NIEUWSLogitech

Logitech komt met oplaadbaar iPod dock


| 06 augustus 2010 | Logitech

Logitech onthult het Logitech® Rechargeable Speaker S715i, een draagbaar iPod- en iPhone speaker dock. De S715i gebruikt acht afzonderlijke drivers, en biedt daarmee, volgens eigen zeggen, "zelfs de meest fanatieke muziekliefhebber een onvergetelijke luisterervaring". Dankzij de oplaadbare batterij is het S715i speaker dock eenvoudig overal mee naar toe te nemen.

“De volgende generatie geluidskwaliteit was ons uitgangspunt in de ontwikkeling. Met dit systeem willen we de iPod docks op een hoger plan tillen”, zegt Rogier Volmer, Country Manager Logitech Benelux. “Die volgende generatie zie je bijvoorbeeld terug in de acht drivers van de S715i. Dat zijn er twee keer zoveel als bij voorgaande iPod docks.”De S715i is verder ook voorzien van twee drie-inch laser getunede neodymium drivers voor een zeer groot middenbereik. Vier twee-inch passieve radiatoren moeten garant staan voor diepe bastonen.

Extra batterijen meenemen als je op weg gaat is niet nodig. De meegeleverde oplaadbare batterij biedt tot acht uur luistertijd alvorens de batterij weer opgeladen moet worden (levensduur van de batterij varieert afhankelijk van het gebruik, de instellingen en omstandigheden in de omgeving).


 
De Logitech Rechargeable Speaker S715i wordt ook geleverd met een draadloze afstandsbediening die direct toegang biedt tot gangbare functies zoals aan-uit, volume, afspelen, pauze, shuffle, overslaan en herhalen. De afstandsbediening werkt tot op een afstand van tien meter. Voor optimaal draagcomfort kan de speakerdock meegenomen worden in meegeleverde draagtas. Deze tas biedt meer dan voldoende ruimte voor het speakerdock, de stroomadapter en de afstandsbediening.

Het is vanzelfsprekend dat de Logitech S715i perfect werkt in combinatie met een iPod of iPhone. De speaker is gecertificeerd conform het Made for iPod en werkt dan ook probleemloos met alle iPhone en iPod Universal Dock Connectors – waarmee het gebruik van een tray overbodig wordt.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Logitech Rechargeable Speaker S715i is vanaf augustus verkrijgbaar voor de winkeladviesprijs van 179,99 euro.

EDITORS' CHOICE