NIEUWSLoewe

Loewe Individual wint award


Redactie HiFi.nl | 10 maart 2011 | Loewe

Op de openingsdag van de CeBIT in Hannover werden tijdens een feestelijke prijsuitreiking de 50 prijswinnaars van de felbegeerde IF gold awards bekendgemaakt. Loewe Individual was er één van.

Een internationaal gerenommeerde jury prees Loewe Individual voor zijn uitzonderlijke design. Friederike Plock-Girmann, één van de juryleden, vertelt: “Deze nieuwe Loewe lijn is inderdaad individueel. Ze kan te allen tijde worden uitgebreid en overtuigt door het duidelijke, typische Loewe design met buitengewone kwaliteit.”

“Alleen heel bijzondere designprestaties worden met de IF gold award onderscheiden. Dat Loewe Individual daarbij zit, zien wij als een bijzondere erkenning voor de systeemgedachte van Loewe, die bij het Loewe Individual systeem perfect is gerealiseerd”, aldus de verheugde Loewe bestuursvoorzitter Oliver Seidl.

In totaal waren 2756 producten uit 43 landen voor de designprijzen aangemeld. Daarvan werden er 993 onderscheiden met een award. Slechts 50 daarvan ontvingen de IF gold award. De criteria van de jury waren de kwaliteit van de vormgeving, de afwerking, keuze van het materiaal, mate van innovatie, milieuvriendelijkheid, functionaliteit, ergonomie, gebruiksvisualisatie, veiligheid, merkwaarde, branding en universal design. 

EDITORS' CHOICE