YN Audio distributeur Opera Consonance

YN Audio is vanaf heden officieel distributeur van Opera Consonance. Opera Consonance is sinds 1994 actief en is van oorsprong een Chinese fabrikant. Recent heeft de Cyber 880 buizen eindversterker van Opera Consonance de highly recomended award 2010 ontvangen van het Engelse tijdschrift Hifi+.

Opera Consonance staat vooral bekend om het complete pakket buizenversterkers, maar ze hebben ook een uitgebreide lijn met Solid state versterkers, CD-spelers, DAC’s, streamers en draaitafels die gebruik maken van eigen ontwikkelde armen. YN Audio zal tot en met december elke maand met een aantal introductie aanbiedingen komen. In de maand augustus zullen de D-Linear 7 Streamer en de D-Linear 8 in de spotlights komen te staan. De D-Linear 7 Streamer is afgeprijsd van 1.398 euro naar 1.198 euro, de D-Linear Linear 8 Dac is nu verkrijgbaar van 1.298 euro voor 1.098 euro. De aanbieding is geldig t/m 31 augustus 2011.  

                   
Foto: Opera Consonance Linear 8

Opera Consonance zal in de Benelux alleen via hifi speciaal zaken met eigen showroom worden verkocht, momenteel is YN Audio in gesprek met een aantal dealers. Voor meer informatie over Opera Consonance kun je kijken op de website van Opera Consonance. Daar zie je ook de nieuwe Reference 7 high-end streamer met buizenuitgang op basis van de 6H30. Deze zal met een 2-3 maanden voor de Nederlandse markt beschikbaar komen. Kijk voor meer informatie op de website van YN Audio.

 

EDITORS' CHOICE