NIEUWSLoewe

Ook Loewe sleept awards binnen


Redactie HiFi.nl | 24 augustus 2011 | Loewe

Ook Loewe mag zich gelukkig prijzen met awards. Niet alleen is de Individual 46 Compose 3D televisie onderscheiden met een EISA Award voor Best Product 2011-2012, ook de twee Loewe lijnen Individual en Connect zijn bekroond met een Red Dot Award.

Een onafhankelijke jury van de European Imaging and Sound Association (EISA) heeft de Loewe Individual 46 Compose 3D onderscheiden met de EISA Award Best Product 2011-2012 in de categorie European AV-Streaming TV. De jury, bestaande uit de hoofdredacteuren van de EISA vakbladen, was vooral enthousiast over de combinatie van beeld- en geluidskwaliteit en de connectiviteit. De jury zei over de tv: “The easiest and most flexible way to enjoy multimedia all around your house. It is also desperately elegant, stylish and perfectly crafted as well”.

Hiernaast waren er ook nog de Red Dot Awards. Hier waren meer dan 4000 inzendingen uit 60 landen die gekeurd werden door een jury bestaande uit 30 internationaal bekende designexperts. Zowel de Loewe Individual als de Connect productlijn hebben de Red Dot Award Product Design gewonnen. Loewe’s bestuursvoorzitter Oliver Seidl vertelt: “De onderscheidingen voor Loewe Individual en Connect tonen aan dat Loewe consequent excellent design biedt dat van de juryleden de hoogste erkenning heeft gekregen.” 

EDITORS' CHOICE